خبرگزاری کار ایران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان؛

افزایش ۴۰ درصدی واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی کاشان

کد خبر : ۲۲۸۴۱۹

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان از اجرای طرح های صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی با سرمایه ۸۵ میلیارد ریال طی سه سال گذشته خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان از اجرای طرح های صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی با سرمایه ۸۵ میلیارد ریال طی سه سال گذشته خبر داد.

. به گزارش خبرنگار ایلنا در کاشان، مجید کافی زاده در گفتگو با خبرنگاران، این میزان سرمایه گذاری با پرداخت مبلغ ۴۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و مبلغ ۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری متقاضیان بخش خصوصی(جمعا ۸۵ میلیارد ریال) انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان در ادامه تصریح کرد: از این مبلغ، ۵ واحد صنعتی تولید گلاب و اسانس استفاده کرده اند که دو واحد آن بهره برداری رسیده و سه واحد دیگر با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰% در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

وی تعداد واحدهای صنعتی تولید گلاب و اسانس را تا قبل از بهره برداری این واحدهای جدید الاحداثجمعاً ۱۹ واحد اعلام کرد که از این تعداد، ۱۱ واحد دارای مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ۸ واحد دارای مجوز از وزارت جهاد کشاورزی هستند که این تعداد با بهره برداری ۵ واحد فوق الذکر به ۱۳ واحد خواهد رسید که این رشد۴۰ درصدی در زمینه تاسیس و راه اندازی واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی(دارای مجوز از وزارت جهاد کشاورزی) در شهرستان بی سابقه بوده است.

مجید کافی زاده با قابل توجه دانستن مجموع تسهیلات پرداخت شده از منابع ستاد توسعه بخش کشاورزی و صندوق توسعه ملی با گذشته، افزود: تولید گلاب و اسانس و سبزیجات منجمد طرح هایی بوده است که پس بررسی های دقیق و کارشناسی توسط کارشناس مسئول واحد صنایع کشاورزی این مدیریت و مصوبه های شهرستانی و استانی، جهت اخذ تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شده اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان میزان اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم این طرح های جدید الاحداثرا ۲۰۰ نفر اعلام نمود و ضمن تشکر از مدیران شهرستان به ویژه معاون استاندار وفرماندار و مسئولین و کارشناسان اعتبارات بانک‌های کشاورزی و سپه منطقه کاشان که نهایت مساعدت و همراهی را با متقاضیان داشته اند، اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان اصفهان در سال جاری را «قطعه بندی، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ، تولید محصولات جدید لبنی، خوراک آبزیان، تولید غذای آماده و نیمه آماده گوشتی و غیر گوشتی، فرآوری و بسته بندی تخم مرغ، تبدیل ضایعات کشتارگاهی، تولید انواع بستنی پاستوریزه، بسته بندی و انجماد امحاء و احشاء کشتارگاهی، درجه بندی و بسته بندی انواع میوه، سبزی، صیفی و محصولات گلخانه ای، احداثسردخانه کنترل اتمسفریک C. A و زیر صفر، فرآوری ضایعات کشاورزی، بسته بندی بذور اصلاح شده، تولید گلاب و عرقیات گیاهی، درجه بندی و بسته بندی گیاهان داروئی، درجه بندی و بسته بندی انواع گل و گیاه، انبارهای سرد نگهداری محصولات کشاورزی، کود زیستی یا بیولوژیک(با استعلام و هماهنگی با دفتر امور صنایع کشاورزی)، کود های آلی بجز ورمی کمپوست(بر اساس نیاز استان و با در نظر گرفتن واحدهای در دست احداثو میزان مواد اولیه در استان)، طرح های صنایع تبدیلی در مناطق ویژه اقتصادی با تاکید بر صادرات(در صورت فعال بودن منطقه ویژه)، طرح های صنایع تبدیلی در شهرستان هایی که بیش از ۶۰% پیشرفت فیزیکی دارند، توسعه و تکمیل زنجیره های تولید صنعت طیور با هماهنگی کارگروه زنجیره مذکور» اعلام کرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همراهی بیش از پیش مسئولین بانکها و دستگاه‌های ذیربط در استان و شهرستان در راستای تدوین برنامه راهبردی و همچنین پرداخت تسهیلات ویژه به متقاضیان صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، شرایطی فراهم شود تا برای کاهش ضایعات محصولات غذائی کشاورزی در مراحل مختلف تولید، فرآوری، توزیع و مصرف، با توجه به ظرفیت‌های شهرستان با ایجاد تعامل مناسب با واحدهای مربوطه، به راه حل های مناسبی در راستای بهبود و توسعه پایدار این بخش که همان تحقق اقتصاد مقاومتی دست یابیم.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز