مدیر دبستان دخترانه خضرایی راوند کاشان؛
دانش آموزان راوند کاشان جشنواره انار برگزار کردند
مدیر دبستان دخترانه خضرایی راوندکاشان از برگزاری جشنواره یک روزه انار و غذاهای سنتی و محلی این منطقه توسط دانش آموزان این واحد آموزشی خبر داد.
مدیر دبستان دخترانه خضرایی راوند کاشان از برگزاری جشنواره یک روزه انار و غذاهای سنتی و محلی این منطقه توسط دانش آموزان این واحد آموزشی خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در کاشان، «آسیه بنی احمدی» در حاشیه برگزاری این همایش در گفتگو با خبرنگاران گفت: هدف از اجرای این جشنواره، آگاه سازی دانش آموزان با خواص انار، شناخت فراوردههای آن و استفاده مفید از این گوهر طبیعت است.
به گفته وی، راوند، یکی از مناطق حاصلخیز کشاورزی کشور و مناسب پرورش و کشت انار است و آشنایی دانش آموزان با شیوههای کارآفرینی و استفاده بهینه از فراوردههای این انار از جمله اهداف این جشنواره است.
وی اظهار داشت: مدرسه در دنیای مدرن، مدرسه آگاهی و انتقال دانش است و برگزاری برنامههایی فرهنگی با حضور دانش آموزان و اولیا آنها، میتواند برای رسیدن به این هدف طرح ریزی شود.
بنی احمدی گفت: نمایشگاه انارهای تزیین شده، غذاهای سنتی که توسط دانش آموزان و خانوادههای با استفاده از انار و فرآوردههای آن پخته میشود، در حیاط مدرسه به نمایش گذاشته شد و شعر انار توسط دانش آموزان همخوانی گردید و به بهترین انارهای تزیین شده جوایز اهدا شد.
کارشناس سلامت مدرسه خضرایی راوند گفت: به اعتبار آیات قرآن، انار از جمله میوههای بهشتی است پس به عنوان معجزه الهی قابل تامل و تدبیر است که باید مورد توجه قرار گیرد.
«اکرم متقی» افزود: خداوند متعال، سلامت انسان را تدبیر کرده است و از اینرو برای هر فصلی میوههای متناسب با آن فصل را آفریده است تا نیازهای جسمی و روحی انسانها را برآورده کند.
به گفته وی، مصرف انار از فواید تغذیهای و جنبههای دارویی و آثار درمانی قابل توجهی برخوردار است. ضمن آنکه انار برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها از جمله تصلب شرائین، سرطان و همچنین کمک به طول عمر و کند کردن واکنشهای پیر شدن سلولها تأثیر فراوانی دارد.
وی اظهار داشت: محققان طب سنتی معتقدند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی مصرف دانههای انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی میشوند.