خبرگزاری کار ایران

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی؛

مجمع خیرین مدرسه ساز آران و بیدگل هرچه زدوتر تشکیل شود

مجمع خیرین مدرسه ساز آران و بیدگل هرچه زدوتر تشکیل شود
کد خبر : ۲۲۱۰۱۶

نیاز امروز آموزش و پرورش شهرستان آران و بیدگل، تشکیل هر چه زدوتر مجمع خیرین مدرسه ساز در این شهرستان است.

نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: نیاز امروز آموزش و پرورش آران و بیدگل تشکیل هر چه زدو‌تر مجمع خیرین مدرسه ساز در این شهرستان است.

به گزارش خبرنگار ایلنا در آران و بیدگل، عباسعلی منصوری آرانی در حاشیه بازدید از طرح‌های نیمه تمام خیر ساز آموزش و پرورش آران و بیدگل افزود: دولت در حال حاضر با توجه به محدودیت منابع مالی توان تکمیل طرح‌های نیمه تمام خیر ساز را ندارد.

وی اظهار کرد: شرایط برای ورود مجدد خیرین مدرسه ساز در اران و بیدگل باید طوری فراهم شود که این خیرین مانند گذشته بتوانند فعالیت خیرجویانه خود در احداثمکان‌های آموزشی و فرهنگی در شهرستان را از سر بگیرند.

سر ناظر نوسازی و تجهیز مداس شمال استان اصفهان نیز در این بازدید گفت: برای تکمیل پنج طرح آموزشی - فرهنگی نیمه تمام خیر سازدر آران و بیدگل به بیش از ۳۵ میلیارد اعتبار نیاز است.

وحید عظیمی با اشاره به اینکه خیرین این طرح‌ها تعهدات خود را در احداثاین مرکز انجام داده‌اند اظهار کرد: مدارس شبان یک و دو، آموزشگاه رونقی و خالقی و همچنین استخر سرپوشیده مرحوم سحابی از طرح‌های نیمه تمام خیرساز در اران و بیدگل است.

وی تصریح کرد: تمام تلاش مدیر کل نوسازی مدارس استان و مسوولان شهرستان در تشکیل دوباره مجمع خیرین مدرسه ساز در اران و بیدگل است که در گذشته به عنوان الگوبی مجمع خیرین در کشور مطرح بوده است.

عظیمی نقش خیرین مدرسه ساز در آران و بیدگل را مهم دانست و افزود: از زمان تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز در اران و بیدگل فعالیت چشمگیر این مجمع و خیرین شهرستان موجب بهبود وضعیت نابه ساامان کمبود فضای اموزشی مناسب در آران و بیدگل شده است.

در این بازدید همچنین مدیر آموزش و پرورش آران و بیدگل گفت: در صورت تکمیل نشدن مدارس خیر ساز در بخش غربی آران و بیدگل در سال آتی تحصیلی با بحران جدی کمبود فضای اموزشی مواجه می‌شویم.

محمد معدن‌دار افزود: با توجه به تغییر سیستم دوره‌های ابتدایی به ۳-۳ - ۶ و اضافه شدن یک پایه به دوره ابتدایی مدارس شهرستان بویژه در بخش غربی ظرفیت پذیرش دانش آموز را ندارد.

وی خاطر نشان کرد: در بخش مرکزی شهرستان نیز چندین مدرسه دو نوبته وجود دارد که با وجود تجهیز و بهسازی تخریبی و نیاز به احداثمرکز اموزشی جدید در این بخش نیز احساس می‌شود.

معدن‌دار تصریح کرد: اموزش و پرورش آران و بیدگل مانند گذشته نیازمند ورود خیرین مدرسه ساز برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام و شروع طرح‌های جدید آموزشی است.

بیش از ۱۶ هزار دانش آموز اران و بیدگلی در ۱۳۵ واحد اموزشی شهرستان مشغول تحصیل هستند.

ارسال نظر