خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل آبفای کاشان؛

با روش‌های معمول نمی‌توان به اجرای پروژه‌های بزرگ امید داشت

با روش‌های معمول نمی‌توان به اجرای پروژه‌های بزرگ امید داشت
کد خبر : ۲۰۷۶۳۹

یکی از راهکارهای عملی برای اجرای هرچه سریع‌تر پروژه فاضلاب شهر آران و بیدگل، کمک گرفتن از مشارکت‌های مردمی است که مکانیزم آن از طریق تبصره ۳ در اختیار شورای اسلامی شهر قرار گرفته است.

مدیرعامل آبفای کاشان در دیدار با نماینده مردم کاشان و آران وبیدگل در مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده در خصوص مطالعات شبکه فاضلاب شهر آران و بیدگل گفت: یکی از راهکارهای عملی برای اجرای هرچه سریع‌تر پروژه فاضلاب شهر آران و بیدگل کمک گرفتن از مشارکت‌های مردمی است که مکانیزم آن از طریق تبصره ۳ در اختیار شورای اسلامی شهر قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا در کاشان، مهندس محمدرضا اسدی در این دیدار تصریح کرد: با استفاده از این قابلیت قانونی می‌توان بخشی ازمشکلات مالی پروژه را مرتفع کرد و راهکار دیگر استفاده از روش بیع متقابل است که به واسطه آن حق استفاده از پساب برای مدت محدود و مشخص در اختیار سرمایه گذار قرار می‌گیرد که امیدواریم با همکاری مدیریت شهری و مسئولان شهرستان این موضوع به بهترین نحو محقق شود.

وی طول شبکه فاضلاب شهری را در آران و بیدگل را ۱۳۰ تا ۱۳۵ کیلومتر عنوان کرد و گفت: در صورتی که متکی به اعتبارات دولتی باشیم اجرای شبکه فاضلاب شهری آران و بیدگل بیش از ۲۰ سال به طول خواهد کشید ولی در صورتی که با سرمایه گذار به توافق برسیم اجرای کامل شبکه فاضلاب و تصفیه خانه طی دو سال به پایان می‌رسد و هرچه پروژه سریع‌تر انجام شود به نفع سرمایه گذار خواهد بود.

اسدی برآورد اولیه اجرای شبکه فاضلاب شهری آران و بیدگل را بر اساس فهرست بهای سال ۹۲ به مبلغ ۹۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: هرچه کار را به تعویق بیندازیم هزینه‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

ده سال دیگر باید نفت بدهیم، آب بگیریم

سرمایه گذار پروژه‌های فاضلاب شهری نیز در این جلسه گفت: ده سال دیگر باید نفت بدهیم و آب بگیریم و همانطور که صنایع کوچک فدای صنایع بزرگ شدند اکنون شهرهای کوچک نیز در حال فدا شدن شهرهای بزرگ می‌شوند.

وی تصریح کرد: اجرای پروژه‌های زیرساختی در شهرهای کوچک در اولویت‌های بعدی قرار گرفته و باعثمی‌شود که توسعه شهر با چالش جدی مواجه شود.

وی افزود: مردم در شهرهای کوچک آمادگی دارند هزینه پروژه‌های زیرساختی را تأمین کنند و تنها این امر نیاز به مدیریت شایسته مدیران شهری دارد و این موضوع در قراردادهای فایناس به خوبی دیده شده که هزینه‌های سرمایه گذار بر اساس یک مدل مالی مشخص در طولانی مدت به وی پرداخت می‌گردد و از طرفی مردم نیز تحت فشار قرار نمی‌گیرند.

وی اجرای پروژه در آران و بیدگل را در دو فاز دانست، گفت: در سال اول شبکه جمع آوری فاضلاب شهری انجام می‌شود و در سال دوم اجرای خط انتقال و تصفیه خانه را انجام می‌دهیم.

وی یادآور شد: تبصره ۳ مکانیزم‌های مورد نیاز را در اختیار مدیران شهری شرکت آب و فاضلاب قرار می‌دهد تا مشارکت‌های مردم را بر اساس آن تعریف نموده و باعثتوسعه زیرساخت‌های شهری و آبادانی روزافزون منطقه شوند.

ارسال نظر