خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان امور دانشجویی وزارت علوم

دانشگاه کاشان در جذب خیرین و ساخت خوابگاهها در کشور سرآمد است

دانشگاه کاشان در جذب خیرین و ساخت خوابگاهها در کشور سرآمد است
کد خبر : ۲۰۴۱۶۳

خیرین این دانشگاه توانسته اند علاوه بر توسعه فیزیکی به برنامه های آموزشی و پژوهشی نیز توجه داشته باشند که این امر خیرین ستودنی است.

رئیس سازمان امور دانشجویی وزارت علوم گفت: دانشگاه کاشان در جذب خیرین و ساخت خوابگاهها در کشور سرآمد است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری در جمع خبرنگاران در دانشگاه گفت: دانشگاه کاشان در جذب خیرین و ساخت خوابگاهها در کشور نمونه و الگوی دیگر دانشگاههای کشور شده است.

دکتر مجتبی صدیقی، یکی از افتخارات این دانشگاه را جذب و حمایت خیرین دانست و افزود: خیرین این دانشگاه توانسته اند علاوه بر توسعه فیزیکی به برنامه های آموزشی و پژوهشی نیز توجه داشته باشند که این امر خیرین ستودنی است.

وی ساخت خوابگاه را از نیازهای مهم دانشجویان بیان کرد و گفت: خیرین در ساخت خوابگاه بایستی دانشگاه ها را حمایت کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: تا خیرین بتوانند در ارتقاء کارآفرینی و اشتغال دانشجویان و رفع نیازهای آنها نیز قدم بردارند و در این مسیر نیز الگو و نمونه در کشور باشند.

وی به آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: اسکان دانشجویان از مهمترین نیازها و دغدغه های دانشجویان است که با همه تلاش هایی که در بحثخوابگاهی صورت گرفته در بخش دانشجویان مجرد کمبود خوابگاه داریم.

دکتر صدیقی خاطر نشان کرد: به طور متوسط حدود ۴۰ درصد دانشجویان روزانه در خوابگاههای دانشگاه پوشش داده می شوند و حدود ۱۰ درصد باید به بخش دانشجویان مجرد خوابگاه اضافه شود.

وی به ۲۲۰ هزار ظرفیت خوابگاه دانشجویان مجرد که زیر نظر دانشگاهها اداره می شوند اشاره کرد و افزود: ۱۰ درصد خوابگاههای دانشجویی نیز خوابگاههای خودگردان هستندکه زیر نظر صندوق رفاه اداره می شوند.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری خاطر نشان کرد: در مجموع ۲۳۰ هزار ظرفیت خوابگاهی در کشور وجود دارد باید حدود ۳۰ هزار تای دیگر اضافه شود دانشگاهها تلاش خود را می کنند هر دانشگاه بنا به توانائیش سعی می کند که دانشجویان حتی المقدور بدون خوابگاه نباشند به خصوص دختران دانشجو و با اجاره کردن و هماهنگی با بخش خصوصی سعی می کنند که این بخش را تامین نماید.

دکتر صدیقی به نیاز خوابگاه متاهلین در دانشگاهها اشاره کرد و افزود: حدود ۲۷ هزار ظرفیت خوابگاهی متاهلین در کشور وجود دارد و شاید به ۱۰ تا ۱۵ درصد نیازها جواب داده شود.

ارسال نظر