معاون پژوهشی دانشگاه کاشان؛
پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان، عامل مهم توسعه است
این شرکتها محل تعامل و اتحاد سرمایه گذاران، صاحبان صنایع و محققان دانشگاه بشمار میآید.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: راه اندازی پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان عامل مهم رشد و بالندگی و توسعه منطقه و کشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان، دکتر محسن نیازی اظهار داشت: این شرکتها محل تعامل و اتحاد سرمایه گذاران، صاحبان صنایع و محققان دانشگاه بشمار میآید.
وی با بیان اینکه سیاست دولت و دانشگاه بر این است که در سریعترین زمان، مجوز شرکت را صادر کند افزود: این شرکتها میتوانند در داخل دانشگاه دفاتر خود را دائر کنند.
وی خاطر نشان کرد: این شرکتها بیش از ۱۰ سال از مالیات و از عوارض گمرکی معاف هستند و از وامهای ۴ درصد ریاست جمهوری میتوانند استفاده کنند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان همبستگی صنعت، جامعه و دانشگاه را در راستای تقاضاها و نیازهای جامعه لازم دانست و افزود: در دنیای امروز، توسعه و توانایی جوامع بر مبنای توسعه دانایی محور است.
دکتر نیازی سرمایه اجتماعی را به عنوان مهمترین سرمایه و بستر ساز ارتقاء سرمایههای دیگر دانست و تصریح کرد: برای برون رفت از تنگناها و شکل گیری توسعه، یک سرمایه گذاری برای دانشگاه لازم است که بتواند الگوهای توسعه را به جامعه معرفی کند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان صاحبان صنایع را پرچمداران کاروان توسعه کاشان بزرگ ذکر کرد و افزود: شماها مسیرهای طولانی را برای پیشرفت و توسعه طی کردهاید و کوله بار عظیمی از فکر و تجربه هستنید که همراه دارید.
وی با اشاره به اینکه برای توسعه کاشان باید فلسفهای برای نوع زیستن و ترسیم آینده داشته باشیم افزود: ما نیازمند یک سند چشم انداز قوی با نگاه خوب و متعالی هستیم.
دکتر نیازی خاطر نشان کرد: سند چشم انداز کاشان بایستی به طور اساسی بازنگری شود و مبتنی بر واقعیات و در نظر گرفتن چالشها، فرصتها و ظرفیتها سند جامع تدوین و نقشه راه توسعه کاشان ترسیم شود.
وی با بیان اینکه در این نقشه راه رسالتها و مسئولیتهای نهادهای اساسی مشخص گردد افزود: سندی که در تدوین آن نظرات صاحبان صنایع صنعت و سرمایه گذاران، نظرات محققان و اندیشمندان دانشگاه و نظرات نهادهای اصلی شهر لحاظ شود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان استفاده از نظرات محققان، صاحبنظران حوزههای مختلف علوم روانشناسان، کارآفرینان، جامعهشناسان، صاحبان صنعت و سرمایه را لازم دانست و تصریح کرد: بایستی مردم به خصوص جوانان بتوانند از اندوختهها و تجربههای ارزشمند آنها استفاده کنند.