خبرگزاری کار ایران

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی؛

تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در کاشان

کد خبر : ۱۸۵۴۰۰

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کاشان از تولید ۳۰۰ تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در یکسال گذشته در این شهرستان خبر داد.

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کاشان از تولید ۳۰۰ تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در یکسال گذشته در این شهرستان خبر داد.

مهندس احمدی مقدم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان با اعلام این خبر افزود: این میزان مرغ سالم در دو واحد مرغداری، دارای مجوز تولید مرغ با برچسب(ویژه) در این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.
وی با اشاره به اینکه مرغ ویژه محصولی است که بدون مصرف هرگونه آنتی بیوتیک تولید می‌شود، افزود: در این روش با نظارت اداره کل دامپزشکی استان و با نمونه برداری در دوره‌های مختلف بر روند تولید نظارت می‌شود.
احمدی مقدم دوره رشد این نوع مرغ‌ها را ۳۵ تا ۴۵ روز دانست و تاکید کرد: مرغ تولید شده با این روش حدود ۵/۲ کیلوگرم وزن دارد.
رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کاشان خاطرنشان کرد: در این روش که با اجرای برنامه غذایی منظم در واحد مرغداری صورت می‌گیرد با رعایت مسایل بهداشتی ویژه و آزمایشات مکرر از ورود هرگونه عامل بیماری به مرغداری جلوگیری و در نتیجه استفاده از آنتی بیوتیک در چرخه تولید حذف می‌شود.
گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک عبارت است از گوشت مرغ نیمچه گوشتی که در واحد پرورش دارای پروانه بهداشتی به شیوه صنعتی پرورش یافته و در طول دوره پرورش از هیچ نوع آنتی بیوتیکی بصورت تزریقی، آشامیدنی و یا در‌دان مصرفی استفاده نشده است.

ارسال نظر