خبرگزاری کار ایران

با حضور سرپرست فرمانداری آران و بیدگل؛

جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی آران و بیدگل برگزار شد

جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی آران و بیدگل برگزار شد
کد خبر : ۱۸۳۵۹۱

جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی با حضور سرپرست فرمانداری آران و بیدگل و اعضای این کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی با حضور سرپرست فرمانداری آران و بیدگل و اعضای این کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا در آران و بیدگل در این نشست به بررسی علل مرگ و میر نوزدان، روند کاهش آن در سال‌های اخیر در شهرستان و برنامه‌های اجرایی جهت افزایش ایمنی کودکان پرداخته شد.

سرپرست فرمانداری آران و بیدگل در این نشست با تاکید بر اهمیت امنیت و سلامت گفت: انسان با از دست دادن امنیت و سلامت، به این نعمت بزرگ پی برده و لزوم توجه بیشتر به عوامل ایجاد بیماری و تهدید سلامت و امنیت غذایی نمایان می‌شود.

«علی اکبر رضایی» پیشگیری و آموزش در حوزه بهداشت و درمان را مهم خواند و افزود: اگر آموزش و پیشگیری‌های لازم در خصوص انواع بیماری‌ها به نحو مطلوب انجام گیرد ابتلا به انواع بیماری‌ها و همچنین هزینه‌های درمان کاهش می‌یابد.

وی اطلاع رسانی کامل از خدمات ارائه شده حوزه بهداشت و درمان آران و بیدگل، جهت آگاه سازی عموم مردم را ضروری دانست و خواستار برگزاری جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی با موضوعات مختص شهرستان بصورت منظم وماهیانه شد.

در این نشست به بررسی علل مرگ و میر نوزدان، روند کاهش آن در سالهای اخیر در شهرستان آران و بیدگل و برنامه‌های اجرایی جهت افزایش ایمنی کودکان پرداخته شد.

در ادامه این نشست طرح جذب رابط تخصصی ادارات جهت برنامه‌های آموزشی عنوان وبه نقش رابطان بهداشت در شهرستان پرداخته شد.

ارسال نظر