با حضور سرپرست فرمانداری آران و بیدگل؛
جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی آران و بیدگل برگزار شد
جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی با حضور سرپرست فرمانداری آران و بیدگل و اعضای این کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی با حضور سرپرست فرمانداری آران و بیدگل و اعضای این کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در آران و بیدگل در این نشست به بررسی علل مرگ و میر نوزدان، روند کاهش آن در سالهای اخیر در شهرستان و برنامههای اجرایی جهت افزایش ایمنی کودکان پرداخته شد.
سرپرست فرمانداری آران و بیدگل در این نشست با تاکید بر اهمیت امنیت و سلامت گفت: انسان با از دست دادن امنیت و سلامت، به این نعمت بزرگ پی برده و لزوم توجه بیشتر به عوامل ایجاد بیماری و تهدید سلامت و امنیت غذایی نمایان میشود.
«علی اکبر رضایی» پیشگیری و آموزش در حوزه بهداشت و درمان را مهم خواند و افزود: اگر آموزش و پیشگیریهای لازم در خصوص انواع بیماریها به نحو مطلوب انجام گیرد ابتلا به انواع بیماریها و همچنین هزینههای درمان کاهش مییابد.
وی اطلاع رسانی کامل از خدمات ارائه شده حوزه بهداشت و درمان آران و بیدگل، جهت آگاه سازی عموم مردم را ضروری دانست و خواستار برگزاری جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی با موضوعات مختص شهرستان بصورت منظم وماهیانه شد.
در این نشست به بررسی علل مرگ و میر نوزدان، روند کاهش آن در سالهای اخیر در شهرستان آران و بیدگل و برنامههای اجرایی جهت افزایش ایمنی کودکان پرداخته شد.
در ادامه این نشست طرح جذب رابط تخصصی ادارات جهت برنامههای آموزشی عنوان وبه نقش رابطان بهداشت در شهرستان پرداخته شد.