خبرگزاری کار ایران

عضو شورای اسلامی کاشان:

پیشرفت و توسعه با تفکر دوره چاپاری امکان پذیر نیست

پیشرفت و توسعه با تفکر دوره چاپاری امکان پذیر نیست
کد خبر : ۱۸۰۰۱۷

با تفکراتی که در عصر چاپار به سر می برند نمی توان در دنیای فناوری اطلاعات و تکنولوژی ها نوین برای پیشرفت میهن اسلامی تلاش نمود.

یک عضو شورای اسلامی کاشان گفت: با تفکراتی که در عصر چاپار به سر می برند نمی توان در دنیای فناوری اطلاعات و تکنولوژی ها نوین برای پیشرفت میهن اسلامی تلاش نمود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان « جواد حاج قدیری» در ارتباط با کارگاه آموزشی شوراها که به وسیله فرمانداری کاشان برگزار شددر گفتگو با خبرنگاران گفت: سرفصل های کارگاههای آموزشی شوراها که توسط استانداری مشخص شده و با محوریت فرمانداری ها برگزار می گردد نامتناسب با نیازها و توانمندی ها اعضای شورای اسلامی شهر و روستا می باشد ونیاز به بازنگری دارد.

عضو کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر کاشان افزود: چهار دوره از تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا می گذرد و اگر قرار بود با برگزاری این کارگاههای آموزشی توانمندی شوراها افزایش پیدا کند اکنون شاهد ضعف و سستی اکثر شوراها در کلیه زمینه ها نبودیم.

وی تصریح کرد: باید ببینیم اداره کل شوراها در استانداری از چه ظرفیت علمی و کارشناسی برخوردار است تا از آنان انتظار داشته باشیم که کارگاههای آموزشی و سرفصل های مناسب ارائه نمایند.

حاج قدیری تأکید کرد: اگر معاون امور فنی و عمرانی فرمانداری کاشان می گوید هیچ کار مکتوب از تجارب شوراها تا کنون تدوین نشده است مقصر چه کسی است؟ جز این است که استانداری و فرمانداری به نمایندگی از دولت می بایست به این مهم اهتمام نموده و با آسیب شناسی عملکرد شوراها نقاط ضعف و قوت را شناسایی می کرد و در توانمند نمودن شوراها تلاش می کردند.

حاج قدیری با طرح چند پرسش ادامه داد: بعد از گذشت چندین دوره از عمر شوراها چه اقدام مطالعاتی و ارزیابی در خصوص عملکرد شوراها توسط استانداری و فرمانداری انجام گرفته است؟ شاخص های ارزیابی چیست؟ شوراهای ضعیف و قوی کدامند؟ مکانیزم ارزیابی شوراها چه می باشد؟ آیا عملکرد شاخصی از شوراهای اسلامی شهر و روستای استان تا کنون شناسایی و معرفی شده و یا واقعاً شوراها هیچ عملکرد قابل توجهی نداشته اند؟

حاج قدیری افزود: کارگاههای آموزشی نیاز به بررسی و مقدمات علمی دارد و می بایست سرفصل های آن براساس نیازهای اولیه تعریف و عملیاتی گردد.

وی یادآور شد: وقتی هنوز دبیرخانه های دولتی و شوراها نمی توانند از حداقل های بسترهای ارتباطی موجود استفاده کنند چگونه می توانیم به بحثهای تخصصی تر بیندیشیم.

حاج قدیری با بیان مثالی در این خصوص گفت: هنوز برای استفاده از شبکه دولت که یک بستر ارتباطی اولیه است با مشکلاتی مواجه هستیم که در شأن سازمان های دولتی و دبیرخانه های شورای اسلامی نمی باشد.

این عضو شورا استفاده از تکنولوژی های روز را برای پیشبرد امور با اهمیت دانست و گفت: متأسفانه با تفکراتی که در عصر چاپار به سر می برند نمی توان در دنیای فناوری اطلاعات و تکنولوژی ها نوین برای پیشرفت میهن اسلامی تلاش نمود.

این عضو شورا با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد و فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی تأکید کرد: می بایست برای ارتقاء فکرها و مسلح شدن به تکنولوژی های روز برای ارتقاء خدمت رسانی به مردم شریف ونجیب ایران اسلامی با مدیریت جهادی اقدام نماییم.

وی رسالت مسئولان ارشد استان و شهرستان را در این خصوص با اهمیت دانست و گفت: وقتی وزرای دولت از فناوری های نوین برای رسیدن به اهداف نظام جمهوری اسلامی استفاده می کنند باید دید استانداران، فرمانداران و مسئولان دولتی چه مقدار از این امکانات نوین برای رفع مشکلات حوزه مسئولیت خود استفاده می کنند.

حاج قدیری ابراز امیدواری کرد با ارتقاء آگاهی و آموزش اساسی مسئولان دولتی و اعضای شوراهای اسلامی بتوانیم خدمات شایسته ای برای مردم ارائه کنیم.

ارسال نظر