بازدید ۲۵۰۰۰۰ گردشگر از بناهای تاریخی کاشان از نیمه دوم فروردین ماه تا آخر اردیبهشت
سرپرست اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان کاشان از افزایش چشمگیر بازدید گردشگران داخلی و خارجی از آثار تاریخی و جاذبههای گردشگری این شهرستان خبر داد.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان کاشان از افزایش چشمگیر بازدید گردشگران داخلی و خارجی از آثار تاریخی و جاذبههای گردشگری این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان، «مهران سرمدیان» در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از پایان فعالیت ستاد خدمات سفر در نوروز ۹۳ و با آغاز فصل گلابگیری کاشان در چهل و پنج روز گذشته بیش از۲۵۶۵۰۰(دویست و پنجاه و شش هزار و پانصد نفر) گردشگر داخلی و خارجی از کاشان بازدید نمودهاند.
وی با بیان اینکه بازدید این تعداد گردشگر از کاشان با توجه به پایان تعطیلات نوروزی، بیسابقه است، گفت: در این مدت۶۵۰۰ گردشگر خارجی از بناهای تاریخی تحت پوشش این اداره بازدید کردند.
«سرمدیان» با بیان اینکه بیشتر این گردشگران خارجی از کشورهای چین، ژاپن، کره، هلند، آلمان، سوئیس، فرانسه ایتالیا، روسیه و استرالیا سفر کردهاند، افزود: معرفی جاذبههای گردشگری شهرستان کاشان از طریق رسانههای مختلف در افزایش این میزان بازدید، موثر بوده است.
به گفته وی: مجموعه باغ تاریخی فین با پذیرش ۲۴۹۰۰۰ گردشگر بیشترین رقم بازدید کنندگان از آثار تاریخی را داشته است و خانه تاریخی بروجردی با ۴۵۰۰ نفر و محوطه باستانی سیلک با ۳۰۰۰ نفر به ترتیب بیشترین بازدید گردشگران را به خود اختصاص دادهاند.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان کاشان با اشاره به اینکه کاشان یکی از تاریخی و دیدنیترین شهرهای کشور است، گفت: شهرستان کاشان از غنای فرهنگی، تاریخی و معماری بسیاری برخوردار است. وجود بیش از ۱۶۰۰ اثر تایخی شناسایی شده که بالغ بر ۳۳۰ اثر در فهرست میراثملی کشور و حدود۱۰ اثر میراثمعنوی در فهرست میراثناملموس کشور به ثبت رسیده است. محوطه نه هزار ساله سیلک، مجموعه جهانی باغ موزه فین بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی، آب انبارهای متعدد، مساجد تاریخی مشهور همچون مسجد آقابزرگ، اماکن و بقعههای متبرکه، صنایع دستی گوناگون و متنوع و هزاران بسته فرهنگی این شهر در تاریخ و باستانشناسی، کاشان را به مهد تمدن ایران تبدیل کرده است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کاشان ادامه داد: وجود سه اثر ثبت شده در فهرست میراثجهانی یونسکو شامل: باغ موزه فین، مهارتهای سنتی در بافت فرش کاشان و آئین سنتی - مذهبی قالیشویان مشهد اردهال و دریافت ۱۲ مهر اصالت یونسکو توسط هنرمندان صنایع دستی کاشان در رشتههای زری بافی، مخمل بافی، شعربافی، زیلو بافی، سفالگری از دیگر افتخارات این شهر بزرگ و متمدن است.