خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان:

فراموش کردن خدمات خیرین مدرسه ساز، ظلم به فرهنگ و تمدن جامعه است

فراموش کردن خدمات خیرین مدرسه ساز، ظلم به فرهنگ و تمدن جامعه است
کد خبر : ۱۶۵۶۲۹

باید خدمات نیکوکاران را با استفاده از رسانه ماندگار و جاودانه کرد و فراموش کردن این خدمات، ظلم به فرهنگ و تمدن جامعه است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان گفت: باید خدمات نیکوکاران را با استفاده از رسانه ماندگار و جاودانه کرد و فراموش کردن این خدمات، ظلم به فرهنگ و تمدن جامعه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان «محمد کتابچی» در دیدار با جمعی از هنرمندان کاشان افزود: اگر بنا باشد که فرهنگ خیرخواهی نیکوکاران و فداکاری خانواده آن‌ها در انجام کار نیک را ترویج کرده و توسعه بدهیم، نمی‌توانیم تاثیر رسانه و هنر را در این مسیر نادیده بگیریم و از آن غافل شویم.

وی تصریح کرد: اگر نیک اندیشی نیکوکاران به مدد هنر زیبا ماندگار شود روحیه و فرهنگ خیرخواهی در جامعه تزریق می‌شود و معرفی کارهای انجام شده به نوبه خود، منجر به جریان سازی و مشارکت همگانی خواهد شد.

وی تاکید کرد: رسانه بال مدیریت در دنیای مدرن است و ثبت مکتوب و تصویری زندگی نیکوکاران مدرسه ساز، مستند سازی بخشی از تاریخ و تمدن کشور و سند خیرخواهی و نوعدوستی شهروندان ایرانی در تاریخ معاصر است.

وی مشارکت همگانی در کارهای خیرخواهانه و سازمان‌های مردم نهاد مثل مجمع خیرین مدرسه ساز را یک وظیفه انسانی و اخلاقی عنوان کرد و گفت: موانع توسعه سازمان‌های مردم نهاد در دولت جدید شکسته شد و مسیر استفاده از افکار جدید هموار شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان افزود: نارسایی‌های موجود آموزش و پرورش باید به جامعه منتقل شود که اگر مردم نیازهای واقعی مدارس را بدانند آگاهانه برای کمک در توسعه و مدیریت فضاهای آموزشی تصمیم گیری و مشارکت می‌کنند.

کتابچی افزود: با توجه به آنکه اطلاعات و زندگی نیکوکاران مدرسه ساز می‌تواند به عنوان الگویی برای وظیفه‌شناسی و مسوولیت پذیری شهروندان جامعه مدنی ترویج شود که مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان، طرح مستند سازی زندگی نیکوکاران را با کمک هنرمندان آغاز کرده است.

وی اظهار داشت: مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان با همکاری ۱۵۵ نفر از شهروندان نیک اندیش، مسوولیت ۳۰ طرح فرهنگی و آموزشی را در دست اقدام دارد.

ارسال نظر