خبرگزاری کار ایران

رییس مرکز آموزش عالی فرهنگیان کاشان:

دانشگاه فرهنگیان، یکی از اصول سند تحول بنیادین برای پرورش نیروی حرفه‌ای‌ست

کد خبر : ۱۴۴۰۳۴

تأسیس دانشگاه فرهنگیان یکی از اصول سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش برای پرورش نیروی متخصص و حرفه ای در امر آموزش و پرورش است.

ایلنا: رییس مرکز آموزش عالی فرهنگیان کاشان گفت: تأسیس دانشگاه فرهنگیان یکی از اصول سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش برای پرورش نیروی متخصص و حرفه‌ای در امر آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان «فاطمه خالکی» در آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود مرکز آموزش عالی فرهنگیان کاشان با اعلام این مطلب افزود: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، به صورت تخصصی با شاخصه‌ها و هدف‌گذاری‌های حرفه‌ای آشنا می‌شوند و زمینه یک اقدام مثبت در مسیر تربیت و تعالی جامعه است که حرکت رو به جلو را فراهم می‌آورند.

وی تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان براساس دو شاخصه توانمند سازی و تربیت نیروی انسانی شکل گرفته و به عنوان یکی از ماندگار‌ترین اسناد تحول بنیادین است.

به گفته وی، ۶۶ دانشجو ی دختر مقطع کار‌شناسی رشته علوم تربیتی گرایش آموزش و پرورش دبستانی و پیش دبستانی، در سال جاری در مرکز آموزش عالی فرهنگیان کاشان شاغل به تحصیل می‌شوند.

وی اظهار داشت: به منظور تامین نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش، ۲۹۰ نفر از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) کاشان در رشته‌های علوم تربیتی، آموزش ابتدایی، امورتربیتی و دبیری ریاضی مشغول به تحصیل هستند.

وی تصریح کرد: تاسیس این مرکز در کاشان، علاوه بر ایجاد آرامش خاطر برای دانشجویان و خانواده‌های ساکن در مناطق شمال استان اصفهان، از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی بر خانواده‌ها کاسته است.

خالکی خطاب به دانشجویان گفت: مخاطبان شما در کلاس درس، ویزگی‌های خاصی دارند که نیازمند رابطه خاص عاطفی هستند که این رابطه مانند چشمه‌ای بر زمین تشنه علم و مهارت و صداقت آن‌هاست.

وی گفت: دوران تحصیل، فرصت خوبی است که دانشجویان با فراگیری علوم تخصصی و کسب مهارت‌های زندگی همراه با اخلاق، دانش آموزان و شهروندان آگاه و عالم را پرورش دهند.

معاون آموزش ابتدایی مدیریت آموزش و پرورش کاشان نیز در این مراسم گفت: امر تعلیم و تربیت نیازمند نیروی متخصص و حرفه‌ای است که راه اندازی دانشگاه فرهنگیان، اقدام شایسته‌ای در این مسیر است.

«عفت پدرام فر» افزود: در آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود مرکز آموزش عالی فرهنگیان کاشان افزود: آموزش و پرورش کاشان، با وجود ۲۷ هزار دانش آموز شاغل در دوره ابتدایی، متاسفانه با کمبود نیروی آموزشی روبروست به طوری که علاوه بر یک هزار نیروی رسمی، یک صد و ۸۲ نیروی بازنشسته نیز به کلاس درس برگشته‌اند.

وی بااشاره به تحول در سیستم تحصیل دانشگاه فرهنگیان اظهار داشت: دانشجویان این دانشگاه، در دو سال اول تحصیل خود، اصول و آموزش‌های تئوری را فرا می‌گیرند و بعد از آن در دو سال دوم به صورت عملی و مهارتی با حرفه معلمی آشنا می‌شوند.

وی افزود: در دو سال اول دانشجویان این دانشگاه، رشد علمی پیدا کرده و در دو سال پایانی با حضور در مدرسه و دانشگاه ساعات خود را با مهارت‌آموزی سپری می‌کنند.

پدرام فر گفت: ارتباط نزدیک دانشجویان تربیت معلم و مدارس، می‌تواند گام مهمی در حرفه‌ای شدن معلمان و بهبود کیفیت آموزش در مدارس باشد که علاوه بر ساعت کارورزی، با اردوهای مدارس گردی و تحقیق دانشجویان از مدارس روستایی محقق می‌شود.

آیین استقبال از دانشجویان جدید الورود دانشگاه فرهنگیان در مرکز آموزش عالی فرهنگیان کاشان، با حضور احمد صافی، مشاور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسوولان اجرایی شهرستان کاشان در سالن آمفی تئا‌تر این دانشگاه برگزار شد.

ارسال نظر