شهردار نوش آباد در گفتگو با ایلنا:
شهرداری نوش آباد، فرصت گردشگری را در اولویت برنامههای خود دارد
وجود آثار تاریخی، ظرفیت گسترده ای برای توسعه پایدار این شهر است و شهرداری به منظور استفاده از این فرصت بحثگردشگری را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.
ایلنا: شهردار نوش آباد گفت: وجود آثار تاریخی، ظرفیت گستردهای برای توسعه پایدار این شهر است و شهرداری به منظور استفاده از این فرصت بحثگردشگری را در اولویت برنامههای خود قرار داده است.
«علی اصغر شقایقی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایلنا در آران و بیدگل با اعلام این مطلب افزود: با وجود آنکه شهر زیرزمینی نوش آباد، ظرفیت بسیار خوبی برای جذب گردشگر است، اما شاهد حضور کمرنگ گردشگر در این شهر هستیم.
به گفته وی، شهرداری و شورای اسلامی شهر نوش آباد، با تشکیل کمیتهای تخصصی، از سازمانهای مردم نهاد و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری این شهر، استفاده خواهد کرد.
وی تاکید کرد: برای افزایش ماندگاری گردشگران در این شهر، باید به طور جدی برنامه ریزی کرده و به صورت عملیاتی اقداماتی را در این زمینه انجام داد.
وی تصریح کرد: دعوت از تورگردانها، هتلداران، فعالان گردشگری و خبرنگاران رسانههای جمعی، برای معرفی جاذبههای گردشگری از دیگر برنامههای توسعه گردشگری در نوش آباد است.
شهردار نوش آباد گفت: اگر بخواهیم گردشگری در نوش آباد، افزایش یافته و مثبت شود باید همه ارگانهای مربوط همچون سازمان میراثفرهنگی مشارکت داشته و همه شهروندان به عنوان سفیرانی برای جذب گردشگر باشند.
شقایقی افزود: نوش آباد دارای ظرفیتهای بسیار بالای گردشگری است که میتواند انواع گردشگران همچون گردشگران مذهبی، فرهنگی، کویر نوردی را جذب کند.
وی تصریح کرد: با توسعه گردشگری، میتوانیم بدون صرف هزینههای زیاد زیباییهای شهر را به ثروت تبدیل کرده و برداشتهای اقتصادی بسیار خوبی داشته باشیم.
به گفته وی، مهمترین رمز موفقیت گردشگری هماهنگی است لذا استفاده از ظرفیت مشارکت مردم و سازمانهای مردم نهاد باید باعثهم افزایی شده و در یک جهت هدایت شود.
شهرتاریخی نوش آباد از توابع شهرستان آران و بیدگل از جمله پنج شهر نمونه گردشگری کشور است که در شمالیترین نقطه استان اصفهان قرار گرفته است.