یک کارشناس پزشکی:
اولین شرط سلامتی افراد جامعه، تغذیه سالم شهروندان است
اولین شرط و اساسی ترین گام برای تامین سلامتی یک جامعه، روش تغذیه سالم و نوع مواد غذایی و سبک زندگی آنهاست.
ایلنا: یک کارشناس پزشکی گفت: اولین شرط و اساسیترین گام برای تامین سلامتی یک جامعه، روش تغذیه سالم و نوع مواد غذایی و سبک زندگی آنها است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در کاشان «مصطفی سیدی» در آیین ویژه روزجهانی غذا در دبستان علامه مجلسی فین کاشان افزود: صرف سه وعده غذایی برای همه افراد جامعه به ویژه گروه سنی دانش آموزان یک ضرورت است.
وی اظهار داشت: شیر و لبنیات، بهترین نوع خوراکی است و خانوادهها باید بر نوع تغذیه فرزندانشان به ویژه صرف وعده صبحانه آنها و مصرف شیر سالم، نظارت کافی داشته باشند.
به گفته وی، بهترین نوع نان، نانهای سبوس دار مثل نان سنگک است و بهترین نوشابه، دوغ بدون گاز و سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل و سرکه است.
وی با اشاره به ضررهای بعضی تنقلات وخوراکیها تصریح کرد: انواع ساندیس، نوشابههای گازدار و بیسکویتها و موادی نظیر آنکه با قندهای مصنوعی ساخته میشوند، دشمن کبد و کلیه است.
وی مصرف بیش از مواد غذایی پرچرب را تهدید سلامت شهروندان عنوان کرد و گفت: سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد درکنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی میشود.
سیدی نسبت به مصرف پفک هشدار داد و تصریح کرد: پنیر پفکهایی که از پنیر فاسد و تاریخ گذشته تهیه میشود، بنا به مستندات علمی، مساوی با سم موش است که مصرف آن در رسانههای ما برای کودکان تبلیغ میشود.
مدیر دبستان علامه مجلسی فین کاشان گفت: بنا به اهمیت تغذیه و مواد مصرفی، آگاهی بخشیدن به دانش آموزان به عنوان یک ضرورت از جایگاه خاصی برخوردار است.
«منیژه بهنام» افزود: به منظور اشنایی دانش آموزان با شیوههای سبک زندگی سالم، آیین ویژه روز جهانی غذا با حضور متخصصان تغذیه و مشاوره در دبستان علامه مجلسی فین برگزار شد.
به گفته وی، برپایی نمایشگاهی از غذاهای سالم، توزیع پوستر و تهیه نشریه دیواری و اجرای نمایش توسط دانش آموزان از دیگر برنامههای روز جهانی غذا در دبستان علامه مجلسی فین بود.
. ir