سنجری:
گفتگوی اجتماعی و سهجانبهگرایی ابزاری برای دستیابی به پیشرفت اجتماعی است
![گفتگوی اجتماعی و سهجانبهگرایی ابزاری برای دستیابی به پیشرفت اجتماعی است](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/NoTH1THR092B/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0phEckm9KfGbO7otfNPZWXfo,/%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B1%DB%8C.jpg)
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: گفتگوی اجتماعی و سهجانبهگرایی ابزاری برای دستیابی به پیشرفت اجتماعی است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی، «محمد سنجری» گفت: تشکلهای کارگری و کارفرمایی بنا به رسالتی که برعهده دارند، در مرحله اول مدافع منافع صنفی خود هستند اما در مراحل و شرایط گوناگون برای پیشرفت، رشد اجتماعی و منزلت نیروی کار در جامعه همواره اهداف ترقیخواهانه و بهبودگرایانه زندگی اجتماعی را دنبال میکنند.
وی ادامه داد: در واقع تشکلها با اتحاد با یکدیگر تلاش میکنند تا از منافع تمام نیروهای کارگری سطح کشور دفاع کنند.
سنجری افزود: نامگذاری سال ۹۹ به نام "جهش تولید" از سوی مقام معظم رهبری به موازات تاکید بر اقتصاد مقاومتی و رونق تولید نقشه راه را در برابر ارکان جامعه کار و تولید ترسیم میکند و گفتگوی اجتماعی و سهجانبهگرایی هم در این مسیر ابزاری است برای دستیابی به پیشرفت اجتماعی و هم اینکه فینفسه یک هدف متعالی است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: گفت وگوی اجتماعی بین جامعه کارگری و کارفرمایی علیالخصوص کارگران به عنوان نیروی پویا و فعال، سبب شده تا آنان بر این امر تأکید کنند که هیچ گروهی در این گفتگوها کنار گذاشته نمیشود.
سنجری افزود: تکلیف و رسالت قانونی این اداره کل تقویت سهجانبهگرایی و حفظ منافع جامعه هدف است. ایجاد گفتگوی اجتماعی مؤثر میتواند جوی مناسب را در استان و بنگاههای اقتصادی فراهم کرده و آنها را تشویق کند تا بهترین عملکرد را داشته باشند و این مهم تنها در سایه تشریک مساعی با سایر شرکای اجتماعی و بهرهبرداری از پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در چارچوبهای قانونی امکانپذیر خواهد بود