خبرگزاری کار ایران

۲۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خرید‌های اعتباری خانوار‌ها/ دستور ویژه وزیر صمت بر اجرایی شدن روند اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی

۲۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خرید‌های اعتباری خانوار‌ها/ دستور ویژه وزیر صمت بر اجرایی شدن روند اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
کد خبر : ۹۰۲۷۶۹

معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت:​ فرایند ارائه تسهیلات ۱۲ میلیون تومانی به ازای هر کارگر برای کارفرمایان در این ماه آغاز می‌شود و در این راستا آقای رحمانی، وزیر صمت دستور ویژه‌ای صادر کرده است تا پیش از خرداد، این کار انجام شود.

به گزارش ایلنا، «سعید زرندی» در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، با اشاره به شرایط ویژه ایجاد شده ناشی از شیوع بیماری کرونا افزود:​ کشور‌های مختلف متناسب با توان خود حمایت‌هایی را انجام دادند و در کشور ما هم چند تصمیم گرفته شده که ازجمله آنها ارائه تسهیلات ۷۵ هزار میلیارد تومانی برای جبران برخی از آسیب‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا است.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: دولت حمایت‌های مختلفی از جمله​ حمایت‌های مالیاتی،​ ارائه تسهیلات بیمه تامین اجتماعی و امهال بانکی را در نظر گرفته است.

زرندی گفت: تسهیلات از منابع بودجه عمومی نبوده بلکه ۵۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از منابع داخلی بانک‌ها تکلیف شده است که در اختیار واحد‌های تولیدی قرار گیرد و بخشی هم از کاهش ذخیره قانونی بانک‌ها نزد بانک مرکزی تامین شده است.

وی افزود:​ ۲۶ هزار میلیارد تومان از تسهیلات به سمت خرید‌های اعتباری خانوار‌ها برای افزایش تقاضا هدایت می‌شود و از ۴۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات، ۴۴ هزار میلیارد تومان برای کسب و کار‌ها و ۵ هزار میلیارد تومان هم برای بنگاه‌های بزرگ‌تر اختصاص داده می‌شود.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان تهران نیز در ارتباط تصویری با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با محوریت نحوه تخصیص تسهیلات حمایتی دولت به بنگاه های اقتصادی اعلام کرد:​ کار واحد‌های صنعتی در اوایل سال با ظرفیت ۳۰ درصد آغاز شد و اکنون به حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد رسیده است.

صابر پرنیان افزود:​ در سه ماهه سوم پارسال، ظرفیت بسیاری از واحد‌های صنعتی فعال شد و رونق خاصی از نظر اشتغال، سرمایه گذاری و فعالیت واحد‌های تعطیل را شاهد بودیم، اما با توجه به شیوع بیماری کرونا به ظرفیت مورد نظر، ​نرسید.

وی گفت: در شهرک صنعتی شمس آباد، ۱۶۰۰ واحد داریم، اما فقط حدود ۱۰ واحد مشمول مشوق تسهیلاتی سازمان تامین اجتماعی می‌شوند یعنی مصوبه دولت نگاه خاصی به واحد‌های صنعتی ندارد و صنوف را دیده است.

پرنیان با بیان اینکه​ افزایش هزینه تولید، ​ مشکل سرمایه در گردش و برگشت خوردن چک‌ها ازجمله مشکلات واحد‌های صنعتی است، افزود: امیدواریم تسهیلات ۷۵ هزار میلیارد تومانی دولت، زودتر اجرایی شود و ساز و کار آن به گونه‌ای باشد که واحد‌های صنعتی به ویژه کسب و کار‌های کوچک از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز