مدیرعامل هفت تپه:
تولید روزانه ۱۵ هزار لیتر الکل طبی درکارخانه نیشکر هفتتپه/ اواین محصول برای ضدعفونی زندانها ارسال میشود
با راهاندازی خط تولید الکل طبی با کیفیت و خلوص بالا در کارخانه الکلسازی کشت و صنعت نیشکر هفتتپه در شمال استان خوزستان تولید روزانه الکل در این کارخانه به ۱۵هزار لیتر رسید.
به گزارش ایلنا، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: در فاز نخست روزانه ۱۵ هزار لیتر الکل در کارخانه الکلسازی هفت تپه تولید میشود که این ظرفیت در فاز دوم تا ۴۰ هزار لیتر در روز افزایش مییابد.
امید اسدبیگی راهاندازی کارخانه الکلسازی هفت تپه را حاصل همراهی و حمایت مسئولان به ویژه ریاست محترم قوه قضاییه از کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دانست و گفت: به پاس حمایتهای قوه قضائیه در ایجاد ثبات و آرامش در هفت تپه اولین محصول الکل تولیدی کارخانه الکلسازی هفت تپه به سازمان زندانها ارسال میشود تا برای ضدعفونی ندامتگاهها و زندانیان مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تولید الکل در کارخانه هفت تپه ازجمله صنایع جانبی این شرکت میباشد، گفت: محصول الکل تولیدی در کارخانه الکلسازی هفت تپه با خلوص ۹۶ درصد برای مصارف پزشکی و بیمارستانی و با خلوص ۷۰ درصد برای مصارف خانگی به منظور ضدعفونی تولید و عرضه میشود.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با اشاره به تلاش شبانهروزی مجموعه کارکنان کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در این شرایط حساس که کشور درگیر شیوع بیماری کرونا شده است، اظهار داشت: در شرایط حساسی که کشور در مقابله باویروس کرونا نیاز فوری به مواد اولیه ضدعفونی دارد کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه توانست با بهرهبرداری از فاز اول خط تولید الکلسازی هفتتپه به هموطنان ادای دین کند.
اسدبیگی ایجاد اشتغال پایدار برای تعدادی از جوانان جویای کار منطقه، تولید محصول الکل با کیفیت و استاندارد متناسب با نیاز مراکز درمانی و بیمارستانی و نیز مصارف خانگی برای ضدعفونی را از اهداف راهاندازی این خط تولید بیان کرد و گفت: مواد اولیه ضدعفونی تولید شده در این کارخانه باکیفیت استاندارد و قیمت مناسب به دست مردم میرسد.
وی افزود: فاز دوم کارخانه الکلسازی هفت تپه در صورت حمایت لازم در کمترین زمان ممکن با ظرفیت تولید روزانه ۴۰ هزار لیتر الکل به بهرهداری میرسد. بخشی از الکل تولیدی در کارخانه الکلسازی نیشکر هفت تپه برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا بهصورت رایگان در اختیار شبکه بهداشت و درمان منطقه و مردم قرار گرفت.
کارخانه تولید الکل با ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه راهاندازی شده است.