راغفر:
فقر نشانه نقض آشکار حقوق انسانهای محروم است/ باید نگاه متفاوتی به توسعه تعاون داشت
عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا در سی و ششمین نشست علمی دوشنبههای فرهنگی و اجتماعی، گفت: نیازمند این هستیم که از چارچوب پولی خارج شویم و نگاه متفاوتی نسبت به توسعه تعاون برای حل معضل فقر داشته باشیم.
به گزارش ایلنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی «حسین راغفر» اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا در سی و ششمین نشست علمی دوشنبههای فرهنگی و اجتماعی با موضوع روشهای جدید فقر زدایی، گفت: نیازمند این هستیم که از چارچوب پولی خارج شویم و نگاه متفاوتی نسبت به توسعه تعاون برای حل معضل فقر داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه فقر نشانه نقض آشکار حقوق انسانهای محروم است، گفت: سیاستهای اقتصادی و نهادهای مستحکمی که موجب ارتقای رشد درآمد و خلق شغل میشوند، حائز اهمیت زیاد هستند اما این سیاستها تضمین کننده تعهدات حکومتها در ارتباط با حقوق اقتصادی نیستند.
عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا افزود: فقر صرفا محرومیت مادی نیست بلکه مساله اصلی حفظ کرامت انسان، عدالت، آزادیهای بنیادین و حقوق اساسی بشر است.
راغفر با اشاره به اینکه دانشگاهها نقش کلیدی در ایجاد سیستم نوآوری مبتنی بر مارپیچ سه گانه همکاری بین بنگاهها، دانشگاهها و بخش دولتی ایفا میکنند، گفت: با ترکیب سه گانه بنگاهها، نهادها و دانشگاهها، فرایند آموزش و تحقیق در دانشگاهها با نیازهای جامعه و صنایع به تدریج تطابق پیدا میکند و از سویی با پذیرش و فعالیت هرچه بیشتر اعضای هیئت علمی و دانش آموختگان در بدنه بنگاهها و فعالیتهای تولیدی، امکان رشد تدریجی بنگاهها و نوینسازی فعالیتهای آنها فراهم میشود.