رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی:
پژوهشهای دارای توصیه سیاستی بر عملکرد سازمان تامین اجتماعی اثرگذار است
رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی گفت: وظیفه موسسه عالی پژوهش کمک به سیاستگذاری از طریق ارائه پژوهشهای دارای توصیه سیاستی است که خروجی آن بر عملکرد و خدمت رسانی مطلوبتر سازمان تأمین اجتماعی به جامعه هدف اثرگذار باشد.
به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، محمدحسین مهدوی عادلی(رئیس هیأت مدیره سازمان تامین اجتماعی) در جلسهای با اعضای گروههای پژوهشی موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی که به مناسبت روز پژوهش برگزار شد، گفت: اقتصاد جهانی از تولید محوری به سوی دانش محوری حرکت میکند و خلق ارزش از دانش به عنوان یکی از مباحث مهم حوزه اقتصاد است.
او با اشاره به اینکه کشورهای پیشرفته بیش از ۳ درصد از تولید ناخالص ملی خود را به پژوهش اختصاص میدهند، اظهار داشت: این رقم در کشور ما کمتر از یک درصد است. بعلاوه در این گونه کشورها بخش عمده بودجه تحقیق و توسعه (R&D ) در بخش توسعه (development) هزینه میشود اما در کشور ما همان بودجه اندک نیز بیشتر به حوزه تحقیق (Research) اختصاص مییابد و به مرحله اجرایی و توسعه کمتر توجه میشود.
مهدوی عادلی با بیان اینکه برای انجام فعالیتهای سازمان یافته پژوهشی روشهای مختلفی وجود دارد، گفت: در مورد موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی که بیشتر به مسائل علوم اجتماعی، اقتصادی و علوم انسانی متمرکز است، برون سپاری فعالیتهای پژوهشی بهترین کاری است که میشود انجام داد.
روزبه کردونی ( رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی) نیز در این جلسه گفت: موسسه عالی پژوهش با شروع به کار دولت یازدهم و پس از چند سال تعطیلی بار دیگر احیا شد و در سالهای اخیر در حوزه تولید دانش نظری فعالیت مناسبی داشته است.
او ادامه داد: در ماههای اخیر و از زمان تصدی مسئولیت این موسسه ماموریتهای جدیدی برای موسسه تعریف شده است و تلاش میکنیم که هرچه بیشتر پاسخگوی نیازهای سازمان تأمین اجتماعی در حوزه پژوهش و تولید دانش باشیم.
کردونی تاکید کرد: وظیفه موسسه عالی پژوهش کمک به سیاستگذاری از طریق ارائه پژوهشهای دارای توصیه سیاستی است که خروجی آن بر عملکرد و خدمت رسانی مطلوبتر سازمان تأمین اجتماعی به جامعه هدف اثرگذار باشد.
در این جلسه دبیران و اعضای گروههای پژوهشی موسسه عالی پژوهش نیز به بیان دیدگاههای خود پرداختند.