سرقت ۱۵۰ میلیارد تومان توسط مالک سابق آذرآب/ متخلفان در کشور جایزه میگیرند
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی از سرقت ۱۵۰ میلیارد تومان توسط مالک سابق آذرآب خبر داد و گفت: بازگشت این منابع تولید را به آذرآب بازمیگرداند.
به گزارش ایلنا، علیاکبر کریمی در جلسه کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور وزیر صنعت برگزار شد، اظهار کرد: ۱۵۰ میلیارد تومان توسط مالک سابق آذرآب به سرقت رفت که اگر این مبلغ به شرکت بازگشت داده میشد، قطعاً تولید نیز بازمیگشت.
وی تصریح کرد: در حال حاضر پرونده آذرآب و هپکو در دستگاه قضایی در دست بررسی است، حقوق تضییعشده این دو شرکت و به غارت رفتن منابع و اموال آنها باید بهدرستی رسیدگی شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: متخلفان در کشور جایزه میگیرند، فردی که شرکت هپکو را تحویل گرفت امروز شرکت واگن سازی تأسیس کرده است و دولت نیز به این آقا باج میدهد، با استفاده از رانتهای ویژه در مناقصات برنده شده است و این چیزی جز جایزه دادن به متخلفان و بدعادت کردن آنها نیست.
کریمی با بیان اینکه تنها راهکار حل مشکلات شرکت هپکو بازگشت شرکت به دولت است، گفت: با بازگشت شرکت هپکو و بازگرداندن این شرکت به آرامش میتوان بهدرستی روند خصوصیسازی را انجام داد.
وی با ابراز گلایه از سازمان خصوصیسازی اظهار کرد: متأسفانه این سازمان مدیران نالایق برای شرکتها انتخاب کرد در حالی که با انتخاب مدیریت مناسب میتوانست اوضاع را بهتر کند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب با بیان اینکه شرکت هپکو با انتخاب مدیریت توسط سازمان خصوصی با افزایش بدهی و کاهش و حتی توقف تولید رو به رو شده است، ادامه داد: مطالبه کارگرانی که امروز کف خیابان هستند بهحق است؛ آنها نگران آینده شرکت و آینده شغلی خود هستند نباید از اعتراضات کارگران هپکو تعبیر سیاسی و موجسواری سیاسی کرد.
کریمی با بیان اینکه عدم وجود مالک و سهامدار مسئولیتپذیر مهمترین مشکل کنونی آذرآب است؛ ادامه داد: بخش خصوصی آماده خرید سهام بانک کشاورزی است و حتی بانک نیز هر سهام را به قیمت ٤٨٠ تومان برای فروش، قیمتگذاری و اعلام کرده است.
وی گفت: مدیریت آذرآب نیز مدیریت ضعیفی است چراکه نتوانست از نیروهای بسیار توانمندی که در این مجموعه شاغل هستند بهدرستی استفاده کرده و وضع شرکت را بهبود ببخشد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس با بیان اینکه دلیل دست به دست شدن شرکت واگن پارس مشخص نیست، گفت: شرکت گسترش و نوسازی کشور واگن پارس را در اختیار گرفت تا در پشت پرده و با استفاده از پوشش محکمی مثل واگنپارس واردات واگن را انجام دهد.