رئیس نظام پرستاری میناب مطرح کرد؛
با پرستاران مثل دیگر کارمندان دولت رفتار نمیشود/ فشار کاری شغل پرستاری بالا است
هیچیک از مزایای کارمندان دولت برای تعطیلات و بدی آب و هوا و ... شامل حال پرستاران نمیشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مرتضی حکمتی (رئیس نظام پرستاری شهرستان میناب استان هرمزگان) بر لزوم تبیین قوانینی از سوی وزارت بهداشت برای کاهش فشار بر قشر پرستاری تأکید کرد.
وی با اشاره به اینکه مراکز دولتی و غیردولتی به علت وجود گرد و غبار و افزایش غلظت آلایندهها و مضرات جانی برای کارمندان غالباً تعطیل میشوند، اظهار داشت: کارمندان ادارات در ایام شب قدر با ۲ ساعت تاخیرِ موجه، سر کار خود حاضر میشوند. همچنین روز بینالتعطیلی را برای کارمندان ادارات؛ تعطیل رسمی اعلام میشود و گرمای زیاد تابستان نیز موجب تغییر ساعت شروع کار ادارات در بیشتر شهرها شده است.
این فعال صنفی پرستاران تصریح کرد: با این حال این گروههای مختلف پرستاری هستند که تحت هر شرایطی باید دل را به دریا بزنند و از میان تمام آلودگیهای زیست محیطی، مخاطرات سیل و طوفان و زلزله، گرمای ۵۰ درجه و آفتابزدگی و گرمازدگی، چشمهای خواب آلود بعد از شبهای احیا، تعطیلات نوروز، اعیاد مختلف، مراسم عزا و جشنها و ... خود را به مراکز درمانی برسانند تا خدای ناکرده در امر خدمترسانی به بیماران خللی ایجاد نشود.
وی افزود: در اینکه مراکز خدماتی همچون بیمارستانها و مراکز درمانی تعطیلبردار نیست هیچ شکی نیست اما سوال اساسی این است که «آیا مسوولین وزارت بهداشت آیین نامه یا دستورالعملی را برای جبران این فداکاری و همت والای همکاران گروههای پرستاری صادر کردهاند تا جبران گوشهای از جوانمردی و نجابت همکاران گردد؟ چرا همکاران گروههای پرستاری این زمانها، تافته جدا بافته از سایر کارمندان دولت هستند و این همه تبعیض بین این قشر شریف و صبور و نجیب با سایر کارمندان ایجاد و احساس میشود؟
وی خاطرنشان کرد: درحالیکه قانون ارتقای بهرهوری که با هدف کاهش ساعات کار موظفی بر اساس سابقه کار پرستار، احتساب شیفت شب و تعطیلات با ضریب 1.5 به عنوان ارزش آن شیفت، حذف و به حداقل رساندن اضافه کار پرستاری در جهت ایجاد نشاط و انرژی بیشتر با هدف خدمت رسانی مطلوبتر به مددجویان و افزایش جذب نیروی جدید پرستاری تصویب شده بود، هنوز هم اجرایی نشده است.