خبرگزاری کار ایران

در نخستین نشست شورای عالی حفاظت فنی در سال ۹۸ مطرح شد؛

اجرای ماده ۸۷ قانون کار توسط متولیان صدور مجوز تاسیس و پروانه بهره‌برداری کارگاه‌های کشور مورد توجه قرار گیرد

اجرای ماده ۸۷ قانون کار توسط متولیان صدور مجوز تاسیس و پروانه بهره‌برداری کارگاه‌های کشور مورد توجه قرار گیرد
کد خبر : ۷۵۴۶۲۱

معاون روابط کار وزارت تعاون در نخستین نشست شورای عالی حفاظت فنی در سال ۹۸ گفت: اجرای ماده ۸۷ قانون کار توسط متولیان صدور مجوز تاسیس و پروانه بهره‌برداری کارگاه‌های کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایلنا، نخستین نشست شورای عالی حفاظت فنی در سال ۱۳۹۸ به ریاست حاتم شاکرمی (معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس شورای عالی حفاظت فنی)، به دبیری علی مظفری (مدیرکل بازرسی کار) و با حضور امیرعباس پرکنی (رییس مرکز تحقیقات، تعلیمات و حفاظت فنی بهداشت کار) و اعضای این شورا تشکیل شد.

شاکرمی در  این نشست گفت : اجرای ماده ۸۷ قانون کار توسط متولیان صدور مجوز تاسیس و پروانه بهره‌برداری کارگاه‌های کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه گزارشی از ماموریت خود به عنوان نماینده وزیر در مناطق آسیب دیده از سیل جنوب کشور، گستردگی و شدت آسیب وارده به زیرساخت‌ها و کارگاه‌ها که معیشت مردم منطقه را با چالش مواجه کرده است، ارائه کرد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از برنامه‌های اولویت دار سال جاری را اجرای صحیح ماده ۸۷ قانون کار اعلام و بر ضرورت استعلام ماده ۸۷ قانون کار از ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها، قبل از صدور هر گونه مجوز احداث و پروانه بهره‌برداری از کارگاه‌ها تاکید کرد و گفت: رعایت این امر مهم از سوی دستگاه‌های کشور یک الزام قانونی است.

شاکرمی به اتخاذ سیاست‌های تشویقی برای کارفرمایان در راستای سالم سازی محیط کار و خروج بخش‌های سخت و زیان آور کارگاه‌ها در راستای تکالیف قانونی کارفرمایان اشاره و خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی جهت بازدید میدانی از کارگاه‌هایی که مشاغل آن‌ها سخت و زیان آور شناخته شده و امکان سالم‌سازی آنها ظرف مدت ۲ سال مقدور بوده است، نیز باید در دستور کار اداره کل بازرسی و همچنین شورای عالی حفاظت فنی قرار گیرد.

در ادامه مظفری، مدیر کل بازرسی کار و دبیر شورای عالی حفاظت فنی بر اهمیت اجرای ماده ۸۷ قانون کار و جایگاه و اهمیت ساختاری این ماده قانونی در پیشگیری از حوادث اشاره کرد.

وی همچنین فرا رسیدن روز جهانی ایمنی و بهداشت کار  ۲۸ آوریل (هشتم اردیبهشت ماه) با شعار «آینده‌ای ایمن و سلامت کار» را به جامعه کار و تولید و اعضای آن تبریک گفت.

دبیر شورای عالی حفاظت فنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شورای عالی در سالی که گذشت و همچنین برنامه‌های شورای عالی حفاظت فنی در سال ۱۳۹۸ از مشارکت اعضا قدردانی کرده و گزارشی نیز از عملکرد کمیته‌های استانی مشاغل سخت و زیان آور در سال ۱۳۹۷ ارائه کرد.

عباس پرکنی، رییس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت موضوع سالم‌سازی محیط کار بر ضرورت همکاری کارفرمایان و کارگران در این خصوص تاکید کرد و از اعلام آمادگی آن مرکز برای ارائه مشاوره‌های فنی برای سالم‌سازی محیط کار خبر داد.

در این جلسه پیشنهاداتی نیز از طرف اعضای شورا در خصوص انجام هرچه بهتر وظایف قانونی شورای عالی حفاظت فنی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه همچنین بخش‌هایی از آیین‌نامه داخلی شورای عالی حفاظت فنی مورد بازنگری قرار گرفت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز