خبرگزاری کار ایران

معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر:

با پایش جامعه هدف، ۲ میلیون فاقد بیمه شناسایی شدند

با پایش جامعه هدف، ۲ میلیون فاقد بیمه شناسایی شدند
کد خبر : ۷۳۱۶۷۷

معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر در همایش کارگزاران خراسان رضوی اعلام کرد: با پایش جامعه هدف، ۲ میلیون فاقد بیمه شناسایی شدند. وی با تأکید بر نقش محوری کارگزاران در ارائه خدمات به ذینفعان در حوزه پشتیبانی، از برگزاری دوره‌های آموزشی به‌ویژه بازاریابی تخصصی متناسب با وظایف صندوق در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش ایلنا، دهمین همایش کارگزاران استان خراسان رضوی با حضور وحیده نگین (معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر)، مصطفی شریعتی ( مدیرکل امور استان‌ها و کارگزاری‌های صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر)، عباس باقری (مدیر کل وصول حق بیمه صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر) و تعدادی از مدیران استان در مشهد برگزار شد. در این مراسم که در محل سالن همایش‌های اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان برگزار شد محمود کاظمی (مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر استان خراسان رضوی) ضمن تبریک آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی از صندوق به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی و یکی از دستاوردهای آن در حوزه عدالت اجتماعی نام برد و با تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های صندوق در جهت کاهش فقر و آسیب‌های اجتماعی از همه فعالان حوزه روستا به‌ویژه کارگزاران صندوق خواست تمام تلاش خود را در جهت پوشش حداکثری جامعه هدف و ارائه خدمات به این عزیزان که قشر تولیدکننده و مولد جامعه هستند و گاهی زبانی برای پیگیری مطالباتشان ندارند، بکار گیرند.

در این همایش همچنین وحیده نگین (معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق) با تشریح نظام‌های رفاهی و اهدافی که در حوزه افزایش اشتغال و کاهش نابرابری درآمد دنبال می‌کنند از بیمه‌های اجتماعی به‌عنوان بخش مهمی از این نظام یاد کرد که با توجه به شکل کار در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر و اختیاری بودن عضویت، دولت نقش کارفرما را ایفا کرده و دو سوم حق بیمه را پرداخت می‌کند.

او همچنین از پایش جامعه هدف صندوق و شناسایی حدود ۲ میلیون نفر فاقد پوشش بیمه‌ای در کشور خبر داد که با این کار بزرگ بیشترین ذی‌نفعان در حوزه اجرا، کارگزاران صندوق بوده که می‌توانند با برنامه‌ریزی پوشش بیمه‌ای این افراد را در دستور کار قرار دهند.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق همچنین ادامه داد: در حوزه منابع انسانی و پشتیبانی با توجه به نقش محوری کارگزاران، آموزش تخصصی در دستور کار قرار داشته که هم‌اکنون در ۲ استان به‌صورت پایلوت درحال اجرا است که در بهار سال آینده قرار است در سراسر کشور اجرا شود. پرداخت تسهیلات بانکی و اولویت استخدامی کارگزاران برابر ضوابط و مقررات برای برخی دفاتر استانی که نیاز به نیرو انسانی دارند از دیگر اقدامات در این حوزه است.

در ادامه جلسه مصطفی شریعتی، مدیرکل امور استان‌ها و کارگزاری‌ها نیز توضیحات کاملی درباره حوزه فعالیت خود داد و از اقدامات مهم صورت گرفته در حوزه کارگزاران گزارش کاملی ارائه داد.

 سپس رحیمی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان، عباس زاده معاون مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری و بابایی معاونت اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان در سخنان خود به اهمیت اجرای بیمه برای جامعه روستایی و عشایری استان تأکید کردند و برای کمک به پوشش حداکثری جامعه هدف صندوق و دریافت‌کنندگان تسهیلات اشتغال زایی روستایی که مشمول باشند اعلام آمادگی کردند.

 در ادامه جلسه هم دو نفر از کارگزاران استان (کارگزاری ۶۱۰۵۵ و کارگزاری ۶۱۱۷۶) به بیان ایده‌های جدید خودشان در حوزه کارگزاری که باعث موفقیت آنان در جذب و تمدید بیمه شدگان و بهره‌برداری بیشتر شده، پرداختند و همچنین خواسته‌های کارگزاران را برای حضار و سایر کارگزاران بیان کردند که این سخنان و راهکارها مورد تشویق و تأیید حاضرین و به‌خصوص مهمانان ستادی قرار گرفت.

در این مراسم نمایشی توسط کارگزاران هنرمند و خوش‌ذوق استان با موضوع تعهدات صندوق اجرا شد که با تشویق مکرر حاضران در همایش روبرو شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز