خبرگزاری کار ایران

در نامه‌ای خطاب به کارفرمایان مطرح شد؛

چرا در رسانه‌ها علیه افزایش دستمزد پروپاگاندا می‌کنید؟!

چرا در رسانه‌ها علیه افزایش دستمزد پروپاگاندا می‌کنید؟!
کد خبر : ۷۰۰۶۵۸

علی خدایی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس انجمن صنفی کارفرمایان ایران، از اظهارات یکجانبه‌ی نمایندگان کارفرمایی علیه «ترمیم دستمزد» انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در روزهای اخیر کارگران در انتظار برگزاری جلسه سه‌جانبه‌ی شورای عالی کار با موضوع دستمزد هستند؛ انتظاری که به نظر می‌رسد بیش از حد طولانی شده‌است. در این میان نمایندگان کارفرمایی شورای عالی کار با اظهارات یکجانبه در رسانه‌ها اعلام کرده‌اند که افزایش دستمزد در میانه سال منتفی‌ست!

علی خدایی (نماینده کارگری شورای عالی کار) در انتقاد از این رویکردها، نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس انجمن صنفی کارفرمایان ایران منتشر کرده‌است.

در این نامه آمده است: همانگونه که مستحضرید و قطعا اطلاع دارید مناسبات بازار کار به صورت سه‌جانبه تعیین می‌شود و این رفتار سه‌جانبه تابع اصولی‌ است که اولین انتظار در این مناسبات رعایت رفتار حرفه‌ای است، چه گروه ‌حضرتعالی به عنوان کارفرمایان و چه ما به عنوان کارگران مجازید و مجازیم در قالب قانون و یا حتی اعتراض به قانون خواهان تغییر در شرایط خود باشیم و عدم همراهی فعلی شما و گروهتان با افزایش دستمزد را هرچند منطقی و علمی و مبتنی بر رفتار دوستانه نمی‌بینم اما از منظر مناسبات و جایگاه‌ها آن‌ را حرفه‌ای و مبتنی بر اصل تضاد منافع می‌دانم.

خدایی در ادامه نامه به اظهاراتی که در رسانه‌ها مطرح شده، پرداخته است: تکرار مواردی از قبیل اعلام یک‌جانبه منتفی بودن افزایش دستمزد کارگران در رسانه‌ها آنهم در شرایطی که هنوز علیرغم اصرار ما در جلسات، هیچگونه تصمیمی در تایید یا رد آن صورت نگرفته، همچنین اعلام این نکته که در جلسات از دولت خواسته‌ایم که به کارگران سبد کالا بدهند، آنهم در شرایطی که نمایندگان قانونی کارگران بارها مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده‌اند و خواهان افزایش دستمزد هستند و نکات بی‌شمار دیگر که به علت سرگشاده بودن نامه از ذکر آنها خودداری می‌کنم، مواردی‌ست که می‌تواند موجبات رفتار متقابل را فراهم آورده و به شکاف بین نمایندگان کارگران وکارفرمایان شدت داده و بیش از پیش منجر به از بین رفتن اندک همکاری موجود شود.

نماینده کارگران در شورای عالی کار اعتقاد دارد که این نوع رفتارها و پروپاگاندا نمودن در رسانه‌ها فقط فضای همکاری و سه‌جانبه‌گرایی را مخدوش می‌سازد و هیچ منفعت دیگری ندارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز