خبرگزاری کار ایران

رئیس کانون کارگران ساختمانی کشور:

انجمن‌های صنفی را برای تفکیک رشته‌های ساختمانی تحت فشار نگذاریم/استفاده از ظرفیت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای

انجمن‌های صنفی را برای تفکیک رشته‌های ساختمانی تحت فشار نگذاریم/استفاده از ظرفیت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای
کد خبر : ۵۴۵۳۸۲

رئیس کانون کارگران ساختمانی کشور می‌گوید: نباید انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور را برای تخصصی‌تر شدن رشته‌ها و تفکیک آنها تحت فشار گذاشت. سازمان فنی و حرفه‌ای از زیرساخت‌های لازم برای ارئه این آموزش‌ها برخوردار است.

«اکبر شوکت» رئیس کانون کارگران ساختمانی کشور در گفتگو با ایلنا، اظهار داشت: انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور در شرایط فعلی نمی‌توانند در جهت تخصصی‌تر شدن رشته‌ها گامی برداند چراکه همین حالا نیز هزینه‌های ناچیزی از کارگران به عنوان حق عضویت دریافت می‌کنند و می‌خواهند که ماهیت مردم نهادشان همچنان حفظ شود.

معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اخیرا بخشنامه‌ای درباره تفکیک رشته‌های کارگران ساختمانی در قالب انجمن‌های جدید صادر کرده است.

شوکت افزود: اگر خواهان تخصصی‌تر شدن آموزش‌ها و مهارت‌ها هستیم همین کار را می‌توانیم از طریق سازمان فنی و حرفه‌ای و سایر نهادهای ذیربط که از زیرساخت‌های لازم هم برخوردار هستند؛ انجام دهیم و الزما نباید انجمن‌های صنفی را تحت فشار گذاشت.

وی با بیان اینکه انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی به منظور ساماندهی کارگران ساختمانی و الکترونیکی شدن ثبت آنها بیشترین همکاری را با دستگاه‌های مربوطه داشته‌اند، افزود: انتظار داریم که در مقطع فعلی آنها هم با انجمن‌ها، تعامل بیشتری به خرج دهند و اجازه ندهند که انجمن‌های صنفی تضعیف شود.

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی استان قم، با این حال تاکید دارد که مخالف تخصصی‌تر شدن آموزش‌ها نیست: باید توجه داشت که آموزش‌های تخصصی برای کارگران مفید است و انجمن‌های صنفی مخالفتی با آن ندارند اما با ارائه آن از سوی انجمن‌ها مخالفند و نباید این دوم موضوع خلط مبحث شوند.

شوکت افزود: در همه جای دنیا، هزینه‌های روی دست انجمن‌ها را کاهش می‌دهند تا آنها بتوانند مستقل بمانند و در ایران نیز باید این قاعده را حفظ کرد و قطعا دستورالعمل‌های دولتی که بخواهند بر بوروکراسی‌های موجود بیفزایند؛ کمکی به حل مسائل نخواهند کرد.

رئیس کانون کارگران ساختمانی کشور در ادامه با بیان اینکه هم اکنون وقت و زمان زیادی از انجمن‌های صنفی برای احراز استحقاق بیمه‌ای کارگران گرفته شده است، افزود: از وزارت کار می‌خواهیم که اجازه دهد تمرکز انجمن‌های صنفی روی همین مسئولیت‌های فعلی متمرکز شود و البته باید پیش از تدوین هر دستورالعملی باید نظر موافق تشکل‌ها را هم جلب کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز