ربیعی در بازدید از کارخانه لاستیک البرز:
دولت برای حفظ فرصتهای شغلی از واحدهای صنعتی حمایت میکند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دبیرکل خانه کارگر و رییس فراکسیون کارگری شورای شهر تهران صبح امروز با حضور در جمع کارگران کارخانه کیان تایر و اهدای شاخههای گل به کارگران، به استقبال هفته کارگر رفتند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علی ربیعی، علیرضا محجوب و محسن سرخو پس از حضور در ایستگاه آتشنشانی حسنآباد تهران، به کارخانه لاستیک کیان تایر (لاستیک البرز) در جاده چهاردانگه رفته و در جریان وضعیت کنونی این واحد تولیدی قرار گرفتند.
کارخانه کیان تایر (لاستیک البرز) که نخستین بار در سال ۱۳۳۷ و با نام بی. اف. گودریچ، فعالیت خود را در زمینه ساخت تایر خودرو آغاز کرده بود، هم اکنون بالغ بر ۱۱۰۰ کارگر دارد.
به گفته کارگران این واحد تولیدی در سالهای میانی دهه ۸۰ و در نتیجه خصوصی سازی غلط، فعالیت این واحد اقتصادی تا مرز انحلال پیش رفت اما در نتیجه هوشیاری کارگرانش اکنون به فعالیت خود ادامه میدهد. بر پایه این اظهارات، اکنون چند سالی است که مدیریت صنعتی از عهده مالک خصوصی آن سلب و به هیاتی مرکب از کارگران این واحد صنعتی واگذار شده است.
در جریان این بازدید نمایندگان کارخانه کیان تایر از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستند تا از طریق کمک به رفع مشکل نقدینگی امکان ادامه فعالیت این واحد تولیدی را فراهم آورد.
یکی از این کارگران با نشان دادن نمونه لاستیکهای تولید شده توسط این واحد صنعتی گفت: تنها در یکسال گذشته توانستیم انواع لاستیک مورد نیاز خودروهای راهسازی را که پیش از این از طریق واردات تامین میشد را در این کراخانه تولید و در بازار مصرف عرضه کنیم.
وی با بیان اینکه در همین مدت حدود ۴۰۰ کارگر جدید به جمع کارگران این کارخانه اضافه و در مقابل ۶۰۰ نفر از کارگران قدیمی موفق به بازنشستگی شده اند، گفت: در حال حاضر مسئله اصلی ما تامین نقدینگی است. این کارخانه زمانی اولین واحد تولیدی لاستیک خودرو در منطقه خاورمیانه بود که با اشتباه مدیران گذشته تا مرز تعطیلی پیش رفت که خوشبختانه با اعتراضات صنفی کارگری از وقوع این اتفاق جلوگیری شد.
در جریان بازدید ربیعی و محجوب و سرخو با این کارگران و مهمان سفره صبحانه این کارگران بودند.
علی ربیعی در این بازدید درباره این واحد تولیدی گفت: لاستیک البز از جمله کارخانههایی بود که در نتیجه خصوصیسازی غلط در معرض نابودی قرار گرفت اما با کمک دولت یازدهم و همیاری کارگران آن اکنون احیا شده است.
او با بیان اینکه تلاش میکنیم در سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری به نام "اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال" نامگذاری شده مشکلات واحدهای تولیدی از جمله کمبود نقدینگی که مهمترین دغدغه این واحد صنعتی است را رفع کنیم، گفت: خوشبختانه محصولات این کارخانه از بازار فروش خوبی برخوردار است و اگر حمایتهای لازم از مدیریت کنونی آن صورت گیرد، میتوان شاهد استمرار فعالیت این کارخانه و واحدهای مشابه و حفظ فرصتها شغلی موجود باشیم.
وزیر کار یادآور شد: در همین راستا با مساعدتهای مدیران سازمان تامین اجتماعی تاکنون برای ۶۰۰ نفر از کارگران قدیمی لاستیک البرز حکم بازنشستگی صادر شده و در ازای این اتفاق تاکنون حدود ۴۰۰ کارگر جدید جایگرین در این واحد تولیدی شدهاند