سیاستهای سرکوب مزدی به شیوع آسیبهای اجتماعی در میان کارگران منجر میشود
عضو هیات مدیره مجمع صنفی نمایندگان کارگری استان تهران؛ سیاستهای سرکوب مزدی را یکی از دلایل عمده گرایش کارگران به اعتیاد و حاشیهنشینی دانست.
«عزیزه شریفی» در گفتگو با ایلنا با اعلام این مطلب، اظهار داشت: سیاستهای سرکوب مزدی منجر به حاشیهنشینی کارگران شده است که حاشیهنشینی نیز به افزایش شیوع اعتیاد در میان کارگران انجامیده است.
این فعال صنفی کارگری افزود: مسئولین در کنار عدم توجه به عواقب تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکارهای گسترده به عواقب سیاستهای سرکوب مزدی نیز بیتوجه هستند.
شریفی؛ شفافسازی در خصوص آمار شیوع اعتیاد در میان کارگران برای مقابله با عواقب آن را موثر دانست و افزود: اگر آمار دقیقی از اعتیاد کارگران وجود داشت؛ میتوانستیم با استناد به آن به صورت ریشهای به علل گرایش کارگران به اعتیاد بپردازیم.
شریفی ادامه داد: به جرات میتوان گفت کاهش قدرت خرید کارگران که به کوچک شدن سفره آنان و کاهش قدرت خرید آنان منجر شده؛ از علل اصلی گرایش آنان به اعتیاد است.
این فعال صنفی کارگری جبران قدرت خرید و عقب ماندگی دستمزد کارگران را تنها چاره جلوگیری از شیوع اعتیاد در میان کارگران دانست و افزود: کارگران با تمام وجود احساس میکنند که قادر نیستند هزینههای زندگی خود و خانوادههایشان را تامین کنند از این رو به عنوان سرپرست خانواده تحت فشار روحی مضاعفی هستند.
این فعال صنفی کارگری در پایان گفت: اگر برای سال آینده نیز در کنار افزایش معقول دستمزد درصدی از عقبماندگی بیش از 60 درصدی دستمزد و تورم جبران نشود؛ شاهد افزایش آسیبهای اجتماعی در میان کارگران خواهیم بود.