جوابیه شرکت ماشینسازی اراک به یک خبر
روابط عمومی ماشینسازی اراک در جوابیهای به خبر «بازنشستگان ماشینسازی اراک بعد از ۹ ماه هنوز سنوات خود را نگرفتهاند» واکنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، روابط عمومی ماشینسازی اراک در جوابیهای به خبر «بازنشستگان ماشینسازی اراک بعد از ۹ ماه هنوز سنوات خود را نگرفتهاند» واکنش نشان داد.
متن این جوابیه به شرح زیر است:
«احترامأ نظر به خبر منتشره در آن پایگاه خبری مورخ ۲۰/۰۹/۱۴۰۳ با عنوان «بازنشستگان ماشینسازی اراک بعد از ۹ ماه هنوز سنوات خود را نگرفتهاند» بدینوسیله موارد زیر جهت درج و انتشار در آن پایگاه خبری تقدیم میشود:
به استحضار میرساند که شرکت ماشینسازی اراک یکی از شرکتهای با سابقه و معتبر در استان مرکزی است که همواره به منابع انسانی و امور رفاهیات کارکنان خود اهمیت ویژهای قائل بوده و این موضوع از اولویتهای اصلی هیئت مدیره شرکت محسوب میشود.
در خصوص موضوع سنوات بازنشستگان، لازم به توضیح است که با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، پرداخت سنوات همکاران به گونهای مدیریت میشود که هزینهها به شکل بهینه و مؤثر کنترل گردد. در این راستا، سنوات همکاران مطابق روال ۱۰ سال گذشته در چند نوبت پرداخت میشود. بنابراین، ادعای مطرحشده در خبر مربوطه مبنی برعدم پرداخت سنوات همکاران به مدت ۹ ماه، نادرست و کذب است.
در واقع، تا کنون ۸۰ درصد از حق سنوات این همکاران پرداخت شده و مابقی ۲۰ درصد نیز تا پایان سال جاری تسویه خواهد شد که این روش پرداخت سنوات، که سالهاست در ماشین سازی اراک پیادهسازی شده است که، به منظور حفظ ثبات مالی و برنامهریزی دقیق برای پرداخت سایر هزینهها انجام میگیرد.
خواهشمند است مقرر فرمائید نسبت به اصلاح خبر مندرج و درج این جوابیه اقدام و تقاضا دارد از انتشار هرگونه اخبار غیرمستند و بدون هماهنگی با روابط عمومی این شرکت بدلایل آثار وضعی و پیامدهای مترتبه بر اعتبار و برند شرکت در اذهان عمومی خودداری شود.
باور کنیم که نشر برخی اخبار و انعکاس شتابزده آنها بدون تحقیق و بررسی لازم در مبانی صحت خبر میتواند وضعیت بنگاههای اقتصادی بزرگ نظیر ماشین سازی اراک را که فضای حاکم بر آنها متفاوت از بنگاههای کوچک و حتی بزرگ مشابه است و سفرههای بسیاری مستقیم و غیر مستقیم چشم براه نان حاصل از فعالیت این شرکت هستند، را تحت تاثیر قرار دهد، ضمن اینکه پارهای از اخبار نادرست میتواند شرکتهای بزرگ را در این فضای شکننده رکود با بیاعتمادی مشتریان و کارفرمایان مواجه نموده وسبب فراری دادن مشتریان وسرمایه گذاران داخلی وخارجی شود که گناه نابخشودنی است.»