پاسخ نهضت احیای واحدهای اقتصادی به گفتگوی ایلنا:
تلاش دولت و قوه قضائیه برای بهبود اوضاع اقتصادی/ ۶۵۰۰ واحد اقتصادی احیا شده است
حدود ۶۵۰۰ واحد کوچک، متوسط و بزرگ در بخشها و حوزههای مختلفی اعم از صنعتی، معدنی، کشاورزی، گردشگری احیا شده و ۱۴۵ هزار شغل بصورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، روابط عمومی نهضت احیای واحدهای اقتصادی به یک گفتگوی منتشر شده در ایلنا پاسخ داد.
متن جوابیه روابط عمومی نهضت احیای واحدهای اقتصادی به شرح زیر است:
احتراما، پیرو درج گفتگویی در خبرگزاری ایلنا در تاریخ ۱۸ آذرماه با تیتر «نقدی بر آمارهای اشتغالزایی دولت» و خلاصه خبر «آمار دولت در مورد احیای واحدهای راکد صحت ندارد» و کد خبر ۱۴۲۵۸۷۵، خواهشمند است مطابق قانون مطبوعات جوابیه زیر در همان صفحات منتشر شده درج شود.
نایب رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی کشور در گفتگویی بدون هیچ سندی مدعی شده است که آمارهای دولت در مورد احیای واحدهای راکد صحت ندارد!
لازم به ذکر است تاکنون حدود ۴۶ هزار واحد کوچک، متوسط و بزرگ راکد و نیمه فعال در کشور شناسایی شده که این نشان دهنده کم توجهی دولت قبل به تولید داخلی و صنعت کشور است.
اما از ابتدای دولت سیزدهم باتوجه به تاکید ویژه رهبر معظم انقلاب و رئیس محترم جمهور بر حمایت از تولید داخلی، واحدی در دولت ذیل معاون اول محترم رئیس جمهور به نام نهضت احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه فعال شکل گرفته و این واحد با همکاری دستگاههای دولتی و اجرایی کشور و همچنین مسئولین محترم قوه قضائیه، تلاش مجدانهای برای احیای واحدهای راکد و نیمه فعال کشور و تقویت تولید داخل انجام داده که از ابتدای دولت سیزدهم منجر به احیای حدود ۶۵۰۰ واحد کوچک، متوسط و بزرگ در بخشها و حوزههای مختلفی اعم از صنعتی، معدنی، کشاورزی، گردشگری و… شده که ۱۴۵ هزار شغل بصورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کرده و حدود ۱۸۰ هزار میلیارد تومان سرمایه از این طریق احیا شده است.
همچنین پیگیری تخصیص تامین مالی بیش از ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای واحدهای اقتصادی مساله دار، تامین ۳۵ هزار میلیارد تومان منابع مالی از طریق فعالسازی ابزار خرید اعتباری در صنعت پتروشیمی، ایجاد و فعالسازی ابزارهای تامین مالی از جمله: صندوق احیا، تامین مالی جمعی، تامین مالی زنجیره تامین، صندوق در صندوق و…، تامین بیش از هزار میلیارد تومان منابع مالی مورد نیاز احیا واحدهای اقتصادی از طریق سکوهای تامین مالی جمعی، پیگیری و به سرانجام رساندن بیش از ۳۰۰ پرونده پیچیده حقوقی و بانکی، شناسایی و آموزش ۷۰۰ نفر احیاگر، طراحی زیست بوم احیا و راه اندازی سامانه رصد و تحلیل واحدها که در آن آمار و جزئیات ارائه شده توسط دستگاههای اجرایی از واحدهای نیمه فعال، راکد و احیا شده سراسر کشور درج شده است؛ از دیگر اقدامات انجام شده در نهضت احیای واحدهای اقتصادی است.
البته ذکر این نکته ضروری است که راه در این عرصه بسیار دشوار و طولانی است اما مسلما دولت و قوه قضائیه تمام تلاششان را خواهند کرد تا راه را برای بهبود اوضاع اقتصادی و تولید کشور هموار کنند.
از رسانهها نیز انتظار میرود در بازتاب دستاوردهایی که توسط دولت صورت گرفته است مساعدت کنند و از بازتاب مطالب غیرمستند و نامعتبر اجتناب کنند.