خبرگزاری کار ایران

اختلال در فعالیت کارخانه‌های شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل به دلیل قطعی برق/ نگرانی کارگران برای ادامه کار

اختلال در فعالیت کارخانه‌های شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل به دلیل قطعی برق/ نگرانی کارگران برای ادامه کار
کد خبر : ۱۳۸۹۹۰۲

منابع کارگری در استان مازنداران می‌گویند به دنبال قطعی مکرر برق، فعالیت شغلی کارگران شاغل در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله شهرستان آمل با مشکل مواجه شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، منابع کارگری در استان آذربایجان شرقی گفتند: بیش از ۵ هزار کارگر در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله شهرستان آمل مشغول کارند که امنیت شغلی برخی از آن‌ها به دلیل قطعی مکرر برق به خطر افتاده است.

طبق گزارش این کارگران؛ حدود ۲۴۰واحد تولیدی، صنعتی و خدماتی در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله شهرستان آمل فعال هستند که با مشکل قطعی برق مواجهند. اکثر این واحدها به دلیل وقوع این مشکل ناچار هستند با کاهش تعداد شیفت‌ها از فعالیت روزانه کارخانه بکاهند و در برخی از واحدها هم از انجام شیفت‌های اضافه‌کاری خبری نیست.

به نقل از این کارگران گفته می‌شود؛ مشکلات واحدهایی که بیشتر از دیگر کارخانه‌ها به برق نیاز دارند، بغرنج‌تر است و اگر همین روال ادامه یابد، قطعا با مشکلات جدی‌تری روبه‌رو خواهند شد.

مسئولان این شهرک صنعتی همواره دلیل قطعی مکرر برق را ناشی از افزایش مصرف برق و افزایش دمای هوا اعلام کرده‌اند. بر اساس اظهارات یکی از کارگران شاغل در این شهرک؛ یک سوم فعالیت روزانه کارخانه‌ها با قطعی چندساعته برق متوقف می‌شود و در نتیجه کارگران امنیت شغلی خود را از دست می‌دهند.

به گفته او، آنچه موجب نگرانی شده، وضعیتی است که از مدت‌ها پیش برای کارگران شاغل در این شهرک صنعتی به وجود آمده چراکه به سبب قطعی برق، میزان کارکرد و درآمد آن‌ها کم شده است.

این کارگر در ادامه اضافه کرد: قطعی برق موجب اختلال فعالیت تولیدی محل کارمان شده و ما از انجام شیفت‌های اضافی محروم شده‌ایم. کارخانه نیز به دلیل این مشکل با حداقل نیروی کار به فعالیت تولیدی خود ادامه می‌دهد.

به گفته این کارگر شاغل در مجتمع صنعتی امامزاده عبدالله شهرستان آمل؛ کارفرمایان در حال حاضر در تلاش هستند از طریق نهادهای دولتی همانند استانداری و فرمانداری شهرستان آمل به نوعی مشکلی که برای اهالی شهرک صنعتی بوجود آمده را مرتفع کنند.

او گفت: در حالی میزان تولیدات‌مان کاهش یافته است که کارفرمایان می‌گوید به دلیل تامین نشدن منابع مالی؛ کارخانه هر ماه ناچار است پرداخت حقوق و بیمه کارگران را به تاخیر بیاندازند. در عین حال قطعی ناگهانی برق درست زمانی رخ می‌دهد که کارخانه‌ها فعال و کارگران با ماشین آلات مشغول کارند. این قطعی ناگهانی موجب خسارت و آسیب‌دیدگی قطعات برقی و ماشین‌آلات می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز