خبرگزاری کار ایران

عضو هیئت مدیره کانون بازنشستگان استان تهران:

فکری به حالِ درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی کنید

فکری به حالِ درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی کنید
کد خبر : ۱۲۳۹۲۸۰

فضل‌الله کشاورز گفت: اگر به دلیل حقوق‌های پایین، سفره‌های بازنشستگان خالی است، به دلیل ضعف درمان نیز با انواع بیماری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، فضل‌الله کشاورز (عضو هیئت مدیره کانون بازنشستگان استان تهران) با تاکید بر اینکه بازنشستگان در سخت‌ترین شرایط زندگی می‌کنند، گفت: اگر به دلیل حقوق‌های پایین، سفره‌های بازنشستگان خالی است، به دلیل ضعف درمان نیز با انواع بیماری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. 

کشاورز با اعلام اینکه بازنشستگان با چالش بزرگ دارو، درمان و پزشک روبرو هستند، گفت: برای آنکه یک ویزیت ساده انجام بدهیم، باید ساعت‌ها در صف انتظار بمانیم که در بسیاری از مواقع، شاهد انتقال بیماری به دلیل محیط‌های سربسته و غیر استاندارد درمانی هستیم. 

رییس کانون بازنشستگان شهرستان قدس با اعلام اینکه بیمارستان شهر قدس با مشکلات بسیاری روبرو است، گفت: شهر قدس ۵۰۰ هزار جمعیت دارد که بیشتر آنان را کارگران و بازنشستگان تشکیل می‌دهند و می‌بایست برای درمان آن‌ها چاره‌اندیشی شود. 

وی از نبود فضای مناسب در بیمارستان شهر قدس انتقاد کرد و گفت: حتی یک سالن انتظار در بیمارستان وجود ندارد، بنابراین بیمه‌‎شدگان در روزهای سرد زمستان می‌بایست در سرما و زیر برف و باران منتظر ویزیت شوند و در گرمای تابستان نیز بایستی آفتاب سوزان را تحمل کنند. 

کشاورز با اعلام اینکه حداقل هزار و ۵۰۰ بیمار در روز به بیمارستان شهر قدس مراجعه می‌کنند، گفت: تصور اینکه این بیماران ناچار به تحمل سختی‌ها هستند تا از خدمات درمانی استفاده کنند، روح و روان آدم را آزار می‌دهد. 

وی با پذیرفتن اینکه سازمان در تامین هزینه‌های ساخت و ساز مراکز درمانی با مشکل روبرو است، گفت: به همین دلیل با شهرداری و شورای شهر قدس رایزنی کردیم و از آنان زمینی را برای احداث بیمارستان گرفتیم، اما برای ساخت آن باید سازمان اعتبار بدهد که متاسفانه بعد از گذشت سال‌ها اعتباری داده نشده است. 

رییس کانون بازنشستگان شهرستان قدس با اعلام اینکه اکنون در زمینه پزشک متخصص مشکل داریم، گفت: بیمارستانهای تامین اجتماعی با کمبود پزشک روبرو هستند و بیمارستان ۱۲ بهمن شهر قدس نیز به همین درد دچار است، به طور که در بسیاری از شیفت‌ها، تعداد انگشت‌شماری پزشک داریم و اتاق‌های خالی که می‌بایست پزشک در آن‌ها مستقر شود. 

وی با اعلام اینکه بازنشستگان از صبح زود برای گرفتن نوبت مقابل بیمارستان تجمع می‌کنند، گفت: یک روز می‌گویند پزشک نیامده و روز دیگر می‌گویند نوبت نمی‌رسد، زیرا مراجعه‌کننده بسیار است. اکنون شرایط به جایی رسیده که برای گرفتن نوبت باید از شب قبل مقابل بیمارستان چادر بزنیم و برای نوبت بخوابیم. 

وی به تشریح کمبود پزشک پرداخت و گفت: اگر قانون درمان را ملاک قرار دهیم، هر پزشک بایست برای بیمار حداقل ۵ دقیقه وقت بگذارد که در هر ساعت ۱۲ بیمار را ویزیت کند و اگر قرار باشد ۷ ساعت ویزیت را انجام دهد، می‌باید حدود ۸۰ بیمار را ویزیت کند، درحالیکه امروزه پزشکان بیش از ۲۰۰ بیمار را در یک نوبت ویزیت می‌کنند که این جای سوال دارد چگونه امکان دارد یک پزشک بتواند در مدت کمتر از دو دقیقه درد بیمار را بپرسد، معاینه کند، بیماری را تشخیص بدهد و دارو تجویز کند؟ 

کشاورز خطاب به معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: باید هرچه سریعتر فکری برای درمان بیمه شدگان داشته باشید، زیرا این شرایط درست نیست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز