خبرگزاری کار ایران

رئیس موسسه عالی پژوهش‌های تامین اجتماعی اعلام کرد؛

جمع‌بندی مطالعات «مزد منطقه‌ای» در خرداد و تیر/ «بی‌ثباتی» مشکل اصلی فعالیت‌های تولیدی بنگاه‌ها

جمع‌بندی مطالعات «مزد منطقه‌ای» در خرداد و تیر/ «بی‌ثباتی» مشکل اصلی فعالیت‌های تولیدی بنگاه‌ها
کد خبر : ۱۲۰۹۰۰۳

رئیس موسسه عالی پژوهش‌های سازمان تامین اجتماعی، با اشاره به انجام مطالعات مزد منطقه‌ای، در این موسسه، گفت: بر اساس زمان‌بندی با شورای عالی کار، امیدواریم در خرداد و تیر سال آینده به جمع بندی ابتدایی برسیم.

به گزارش ایلنا به نقل از صدا و سیما، روزبه کردونی در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژ خبری گفت: حدود یک سال و به طور ویژه ۸ ماه است که موضوع امکان‌سنجی منطقه‌ای کردن، مقیاس محور کردن و با رویکرد رشته ای، و تعیین دستمزد بر اساس مصوبه شورای عالی کار در دستور کار ما قرار گرفته است. 

او ادامه داد: کمیته راهبری برای این مطالعه تشکیل شده است که نمایندگان جامعه کارگری و کارفرمایی و دیگر نهادها مانند مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت صمت در آن مشارکت دارند. 

کردونی افزود: ویژگی مهم مطالعه این است که بیشتر از این که پژوهش برای پژوهش باشد، مطالعه کاربردی است که به سیاستگذاران برای تصمیم گیری در این باره کمک می‌کند. 

او با بیان اینکه در خصوص مطالعات دستمزد منطقه‌ای متأسفانه دچار فقر پژوهشی هستیم، اضافه کرد: امروز با تلاش گسترده با همکاری جامعه پژوهشگران و شرکای اجتماعی به نقطه‌ای رسیدیم که می‌توانیم بگوییم نخستین بار است این سطح از دانش انباشته را در این حوزه داریم. 

رئیس مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی گفت: مطالعات نظری و جهانی ما به پایان رسیده است و رویکردهای تطبیقی را در کشورهای مختلف، بررسی کردیم و تا حدودی همه تجارب کشورهای مختلف در حوزه تعیین دستمزد بررسی شده است. 

 کردونی افزود: بر اساس زمان‌بندی با شورای عالی کار، امیدواریم در خرداد و تیر سال آینده به جمع‌بندی ابتدایی برسیم. 

او با بیان اینکه برای نخستین بار نظرخواهی گسترده را با حضور نمایندگان جامعه کارگری، کارفرمایی، اصناف و اقتصاددانان در حال انجام داریم، اضافه کرد: این نظرخواهی در تصمیم گیری امسال شورای عالی کار این کمک را کرد که همه این دوستان، متفق بودند امسال موضوع تعیین دستمزد بر مبنای منطقه‌ای، نمی‌تواند مبنا باشد. 

 کردونی افزود: اکثر جامعه هدف ما معتقد بودند مشکل اصلی فراروی فعالیت‌های تولیدی بنگاه‌ها، بی‌ثباتی در اقتصاد کلان و بازار ارز است که باید ساماندهی شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز