درخواستِ تشکلهای بازنشستگان، کارگران و اتاقهای کشور از رهبری برای خارج شدن «بانک رفاه کارگران» از شمول سقف مجاز تملک سهام
تشکلهای کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران، کانون شوراهای اسلامی کار، مجمع نمایندگان کارگری، کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی، به همراه اتاقهای بازرگانی، تعاون و اصناف در نامهای به مقام معظم رهبری، خواستار توجه ایشان به خارج شدن «بانک رفاه کارگران» از شمول احکام قانونی و مقرراتی مربوط به سقف مجاز تملک سهام غیردولتی شدند.
به گزارش ایلنا، شماری از تشکلهای صنفی کشور، شامل کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران، کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران، مجمع نمایندگان کارگری، کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی، به همراه اتاقهای بازرگانی، تعاون، و اصناف در نامهای به مقام معظم رهبری، خواستار توجه ایشان به خارج شدن «بانک رفاه کارگران» از شمول احکام قانونی و مقرراتی مربوط به سقف مجاز تملک سهام غیردولتی شدند.
نویسندگان این نامه با اشاره به رویکردهای دولت های یازدهم و دوازدهم برای خصوصی سازی بانک رفاه کارگران از رهبری تقاضای مظاهرت و معاضدت کردهاند و از ایشان خواستهاند با صدور اوامر راهگشا مانع از دستاندازی به اموال کارگران و بازنشستگان بشوند.
نمایندگان در نشست علنی روز سه شنبه ۱ بهمن سال ۹۸ مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح مستثنی شدن بانک رفاه کارگران از سقف مجاز تملک سهام بانکهای تجاری غیردولتی اعاده شده از شورای نگهبان را با ۱۳۵ رأی موافق، ۷ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.
بر این اساس سازمان تامین اجتماعی ملزم بود ظرف سهسال از تاریخ لازمالاجراءشدن این تبصره نسبت به تأمین شرایط پذیرش در بورس اوراق بهادار و یا فرابورس و تعیین تکلیف دیون سازمان به بانک رفاه کارگران و واگذاری سیوسه درصد (۳۳٪) سهام خود در آن بانک اقدام نماید.
27 مهر ماه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، پس از قرائت گزارش وزارت رفاه در زمینه عملیاتی کردن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی برای ساماندهی امور بانک رفاه کارگران، مقرر شد ضمن سرعت بخشیدن به بازپرداخت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشور، اقدامات لازم برای بازپرداخت بدهی سازمان تامین اجتماعی به بانک رفاه کارگران نیز به عمل آید.