یک فعال کارگری مطرح کرد:
قطع ناگهانی برق به واحدهای تولیدی آسیب میزند/ قطعیها به صنایع اطلاعرسانی شود
دبیر خانه کارگر در قزوین میگوید: بیکاری کارگران، ضرر و زیان به مواد اولیه و کاهش تولید اقلام مورد نیاز کشور ازجمله تبعات ناشی از قطعی برق است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، عیدعلی کریمی با اشاره به اینکه قطعی چند ساعته برق طی روزهای گذشته به واحدهای تولیدی و صنایع کوچک استان آسیب رسانده است، گفت: اگر چارهای برای قطعی برق وجود ندارد باید طوری برنامهریزی شود که واحدهای تولیدی استان در اولویت آخر قطع قرار بگیرند.
او با تاکید بر اینکه برق زیرساخت حیاتی برای تولید است، افزود: قطع ناگهانی برق باعث سردرگمی تولیدکنندگان و بیکاری کارگران میشود و در شرایط فعلی که شیوع بیماری کرونا خسارتهای جبران ناپذیری به صنایع و واحدهای تولیدی وارد کرده، قطعی برق هزینه مضاعفی برای واحدهای تولیدی است.
وی افزود: طی روزهای گذشته برخی از واحدهای تولیدی به این موضوع اعتراض داشتهاند که قطعی ناگهانی برق زمانی رخ داده است که دستگاههای و سیستمهای آنها مشغول فعالیت بوده و این امر طبیعتا موجب آسیب رساندن به ماشینآلات و قطعات الکترونیکی این واحدها میشود.
کریمی با اشاره به اینکه قطع ناگهانی برق واحدهای تولیدی به هیچ وجه قابل قبول نیست، ادامه داد: شرکت توزیع نیروی برق استان در زمان وقوع شرایط اضطراری و قطعی برق باید از قبل به واحدهای تولیدی اطلاعرسانی کند تا دستکم تولیدکنندگان با خرابی ماشینآلات خود در شرایط سخت تحریم و هزینههای بالای تعمیر دستگاهها مواجه نشوند.
دبیر خانه کارگر قزوین افزود: در این زمینه مکاتباتی از سوی صاحبان صنایع با مدیرعامل شرکت برق استان صورت گرفته که امیدواریم مورد توجه جدی مسئولان قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه یک میزان برق حداقلی برای گرم نگاه داشتن صنایعی که دارای کوره و ماشینآلات برقی هستند باید مدنظر قرار بگیرد تا آسیبی به این واحدها نیز نرسد، گفت: شنیده شده است که برخی از این واحدها به بهانه مشکل قطعی برق اقدام به تعدیل نیرو و پرداخت نکردن حقوق کامل به کارگر کردهاند که به این موارد باید رسیدگی شود.