مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران:
آسیب کرونا به ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد صنفی/ خسارت بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی تا پایان سال ۹۹
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ گفت: بر اساس ارزیابیها؛ خسارات بحران کرونا به واحدهای صنفی ایران تا پایان سال بیش از 200هزار میلیارد تومان برآورده میشود. بر اساس این سنجش در موج اول تا سوم تعطیلیهای کرونایی در ایران واحدهای صنفی در ماه دستکم بیش از 25 هزار میلیارد تومان زیان دیدهاند.
به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی تامین اجتماعی غرب تهران، حسین امیریگنجه، که در حاشیه نشست با تنی چند از کارفرمایان خوشحساب تحت پوشش اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ سخن میگفت، افزود: بر اساس ارزیابیها؛ خسارات بحران کرونا به واحدهای صنفی ایران تا پایان سال بیش از 200هزار میلیارد تومان برآورده میشود. بر اساس این سنجش در موج اول تا سوم تعطیلیهای کرونایی در ایران واحدهای صنفی در ماه دستکم بیش از 25 هزار میلیارد تومان زیان دیدهاند.
وی فراگیری و گستردگی بحران کرونا را فراتر از تحریمهای ظالمانه دانست و تاکید کرد: کرونا تقریبا به تمام بخشهای اقتصادی ایران آسیب رسانده است و تنها در حوزه واحدهای صنفی و کارگاههای گوناگون حدود 1 میلیون و 400 هزار واحد صنفی به طور مستقیم یا غیرمستقیم از بحران کرونا آسیب جدی دیدهاند.
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ تاکید کرد: طی چند ماه اولیه اپیدمی ویروس منحوس کرونا بیش از 30 میلیارد تومان هزینه به سازمان تامین اجتماعی وارد نمود.
امیریگنجه یکی از اصول اساسی سازمان تامین اجتماعی را حمایت از تولید، کارفرمایان و بیمهشدگان دانست و تصریح کرد: در جریان بحرانهای اقتصادی بسیاری از کشورها به دلیل بحرانها، منابع درآمد خود را از دست میدهند و امکان دسترسی به خدمات ضروری را ندارند پس بنابراین آسیبهای جدی میبینند، اما تامین اجتماعی با تمام وجود و درک شرایط خاص کشور همراه و در کنار کارفرمایان و بیمهشدگان بوده و خواهد ماند.
وی با اشاره به اقدامات این سازمان در زمان اپیدمی ویروس کرونا گفت: امهال حق بیمه سهم کارفرمایی مشمول مقررات امهال 20% بود که 14 رسته از جمله آموزشگاهها، اغذیهفروشیها، رستورانها، مراکز تفریحی و گردشگری، مراکز ورزشی و ... مشمول آن مقررات شدند.
وی یکی دیگر از اقدامات تامین اجتماعی را پرداخت بیمه بیکاری به کارگرانی دانست که به طور موقت یا دائم شغلشان را از دست دادند.
امیریگنجه تاکید کرد: پرداخت بیمه بیکاری در سطح اداره کل غرب تهران بزرگ حدود 16 هزار نفر تا پیش از کرونا بود که با گسترش این ویروس بیش از 37 هزار نفر در سامانه متقاضی دریافت حقوق بیمه بیکاری بودهاند که بیش از 70% آنها شرایط دریافت داشتهاند و بیمه بیکاری دریافت نمودهاند.
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ پرداخت تعهدات کوتاهمدت از جمله پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری کرونا، برگزاری نشست کارگاههای بحرانزده، کمک به حل مشکلات کارگاهها، ارائه خدمات غیرحضوری، اجرای طرح متناسبسازی حقوق بازنشستگان، حذف دفاتر درمانی، افزایش سقف بیمه تکمیلی بازنشستگان، پرداخت وامهای گوناگون و اجرای بخشودگی جرائم را از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای اجرای سیاستهای کلان سازمان تامین اجتماعی دانست.