خبرگزاری کار ایران

کارگران متقاضی مسکن نیشکر هفت تپه مطرح کردند؛

سکونت بازنشستگان ساکن در واحدهای سازمانی غیرقانونی است/ فکری به حالِ خانه‌دار شدنِ کارگران شاغل هفت تپه باید کرد

سکونت بازنشستگان ساکن در واحدهای سازمانی غیرقانونی است/ فکری به حالِ خانه‌دار شدنِ کارگران شاغل هفت تپه باید کرد
کد خبر : ۱۱۰۱۷۹۲

جمعی از کارگران متقاضی منازل سازمانی شرکت نیشکر هفت تپه اعلام کردند طبق آئین نامه مسکن مصوب مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه هر یک از کارگران ساکن در منازل سازمانی پس از گذشت سه ماه از زمان بازنشستگی‌شان باید منازل سازمانی خود را تخلیه کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، جمعی از کارگران متقاضی منازل سازمانی شرکت نیشکر هفت تپه در توضیحاتی اعلام کردند: در پی انتشار خبری با تیتر «اجباربازنشستگان هفت تپه به تخلیه منازل سازمانی به زور قطع برق» در یکی از سایت‌های خبری؛ پاسخ زیر برای تنویر افکار عمومی به استحضار می‌رسد:

طبق آئین نامه مسکن مصوب مدیریت شرکت که در زمان دولتی و حال حاضر در حال اجرا می‌باشد، کارگران ساکن در منزل سازمانی می‌بایست پس از بازنشستگی در صورت فوت ۶ ماه و در غیر این صورت شخص بازنشسته فقط سه ماه مجاز به سکونت در منزل سازمانی است، خانه‌ها را تخلیه کنند.

لازم به توضیح است هر گونه مطالبات کارگران از کارفرما اعم از حقوق عقب افتاده، سنوات و غیره بهانه قانونی جهت ماندن در منزل سازمانی  بیش از مدت تعیین شده نیست کما اینکه برخی همکاران بازنشسته از سال ۹۵ تا حال حاضر برخلاف رویه قانونی اقدام به ترک منازل سازمانی خود نمی‌کنند بنابراین برای تخلیه خانه‌ها و جلوگیری از این رویه غلط و غیرقانونی و خلاف عرف اخطاریه‌های از طرف شرکت نیشکر هفت تپه به این افراد داده شده است.

کارگران شرکت نیشکر هفت تپه دارای یک تشکل صنفی و قانونی به نام شورای اسلامی کار هستند و شخص مصاحبه کننده که یکی از کاندیداهای انتخابات همین شورای حاضر بوده که با کسب حداقل ۱۱۷ رای در انتخابات موفق نبوده و شکست خورده است. آیا سزاوار است این شخص رئیس شورای اسلامی کار را که منتخب کارگران با حداکثر آرا است به زعم خودش منتصب شورای تامین بداند؟ آیا در صورت قبول گفته‌های ایشان «شورا» به عنوان یکی از محکمترین ارکان مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران زیر سوال نمی‌رود؟

خواسته جمعی ما کارگران متقاضی مسکن از شورای اسلامی کار شرکت نیشکر هفت تپه بود که علارغم اینکه ۱۶۰ واحد از منازل سازمانی شرکت نیشکر هفت تپه که در اختیار بازنشستگان قدیمی است تخلیه شده و به کارگران شاغل و متقاضی در نوبت مسکن واگذار شود.

ما کارگران در اینجا اعلام می‌کنیم به غیر از اعضای شورای کارگری، سایر  افرادی که سنگ حمایت از ما را به عنوان نمایندگان آزاد بر سینه می‌زنند، نماینده ما نبوده و اصرار آن‌ها در مظلوم نمایی بازنشستگان فقط و صرفا به این دلیل است که آن‌ها نیز ساکن همان خانه‌های سازمانی هستند و در چند ماه آینده آن‌ها نیز بازنشسته خواهند شد و با این رویه غلط و غیر قانونی قصد ندارند خانه‌های خود را تخلیه کنند.

در شرکتی که شورای اسلامی کار با تشکیل کمیته‌های قانونی اعم از مسکن، انضباط کار، ایمنی و بهداشت، کمیته نقل و انتقالات پرسنلی و... برای حفظ شرکت و استیفای حقوق کارگران فعالیت می‌نماید، ادعای فعالیت آزاد کارگری هیچگونه معنا و مفهومی ندارد چراکه با وجود آب تیمم باطل است.

شخص بازنشسته‌ای که دیگر هیچ فعالیتی در شرکت نیشکر هفت تپه ندارد و کارش با شرکت تمام شده است، دیگر حق استفاده از منازل سازمانی را ندارد درحالیکه کارگران متقاضی مسکن کارگرانی هستند که در حال خدمات‌رسانی به شرکت بوده و دغدغه فکری تامین مسکن سبب کاهش راندمان خط تولید شده است.

در عین حال کارگران ساکن در منازل سازمانی هر ماه مبالغی را بایت حق ایاب و ذهاب به مبلغ ۳ میلیون ریال و حق مسکن ۴ میلیون ریال کسر می‌شود، می‌پردازند اما بازنشستگان که رابطه کاری آن‌ها با شرکت هفت تپه قطع شده هیچ گونه مبلغی بابت سکونت در منازل سازمانی نمی‌پردازند و از سایر امکانات رفاهی نیز همانند آب و برق و نگهداری فضای سبز و دیگر خدمات ربه صورت کاملا رایگان برخوردارند. با این حال با توجه به موارد فوق آیا سزاوار است که بازنشستگان قدیمی همچنان بر خواسته نامتعارف، غیرقانونی و خلاف شرع خود اصرار داشته و افرادی که ادامه این رویه غلط را به نفع خود در آینده نزدیک می‌بینند فضای رسانه‌ای را به نفع طرف باطل مغشوش نمایند؟

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز