در گفتوگو با ایلنا مطرح شد:
در نبود دبیرکل خانه کارگر در مجلس، کمیسیون اجتماعی به کارگران پاسخ رد میدهد/ تلاشهای محجوب برای قرارداد مستقیم شدن کارگران «پتروشیمی تبریز» قابل تقدیر است
رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران، گفت: «نبود دبیرکل خانه کارگر در کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم موجب شده که این کمیسیون به درخواستهای تشکلهای کارگری برای حضور در مجلس پاسخ ندهد.»
ناصر چمنی (رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به سابقهی حضور خود در انجمن صنفی کارگری پتروشیمی تبریز و همراهی علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر) در مجلس با این نهاد کارگری، گفت: «زمان آقای احمدینژاد؛ من در انجمن صنفی کارگران پتروشیمی تبریز حضور داشتم و هنوز وارد کانون عالی نشده بودم. آن زمان در پتروشیمی تبریز با مشکلات کارگری دست به گریبان بودیم. برای نمونه دولت مصوب کرده بود که در شرکتهای دولتی با حذف پیمانکاران، کارگران قراردادمستقیم شوند اما وزارت کار از آییننامه هیات وزیران تمکین نمیکرد.»
وی افزود: «در آن شرایط تنها کسی که دست ما را گرفت و برای حل مشکل قرارداد مستقیم شدن کارگران پتروشیمی تبریز قدم برداشت، آقای محجوب بود. او جلسات متعددی با مقامهای وزارت نفت، وزارت کار و… برگزار کرد تا این مشکل و مشکلهای دیگر کارگران پتروشیمی تبریز را حل کند؛ یعنی در زمانی که من هنوز رئیس کانون عالی نبودم او دست ما را گرفت و تلاش کرد قسمتی از کارگران قرارداد مستقیم شوند.»
رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران با بیان اینکه دبیرکل خانه کارگر همچنین پیگیر تشکیل تعاونی کارگری در پتروشیمی تبریز شد، گفت: «آقای محجوب کمک کرد که در پتروشیمی تبریز تعاونی کارگری راه بیاندازیم چون خودشان هم به تعاونیها کارگری اعتقاد دارند. در نتیجه امروز ۸ سال است که که قسمتی از این شرکت، توسط کارگران به صورت تعاونی اداره میشود. مجموعه پتروشیمی تبریز و کارگران آن بسیار از آقای محجوب کمک گرفتند. امروز نبود ایشان در مجلس خسارت بزرگی به جامعه کارگری وارد کرده است. امیداورم جامعه کارگری استان تهران در انتخابات میان دورهای مجلس یازدهم، تمام قد از ایشان حمایت کند.»
چمنی با اشاره به دوران حضور محجوب در مجلس و دفاع وی از قانون کار، گفت: «در دولت آقای احمدینژاد و دور اول ریاست جمهوری آقای روحانی شاهد سنگینترین حملات به قانون کار بودیم. دبیرکل خانه کارگر از ظرفیت حضور خود برای دفع این حملات استفاده کرد. در نتیجه حضور آقای محجوب در کمیسیون اجتماعی مجلس، نقطه قوت بود. در گذشته زمانی که چنین طرحهایی را به مجلس میآوردند، دبیرکل خانه کارگر اولین نفری بود که به آن اعتراض و سایرین را هم با خود همراه میکرد. او به محض مطلع شدن از طرحهایی که تهاجم به کارگران را در دستور کار داشتند، فوری نمایندگان کارگران را به کمیسیون اجتماعی مجلس دعوت و نظرهای آنها را برای مقابله با تخریبگران اخذ میکرد.»
وی افزود: «زمان آقای محجوب میتوانستیم خیلی راحت به مجلس و کمیسیونهای مربوطه، خصوصا کمیسیون اجتماعی مراجعه کنیم. در دوران آقای محجوب برای حضور در جلسات کمیسیون اجتماعی نیاز به نامهنگاری نداشتیم. در آن زمان من به عنوان رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگری به راحتی میتوانستم در کمیسیون انرژی مجلس در رابطه با مسائل کارگری صحبت کنم؛ یا اینکه به راحتی به کمیسیون اجتماعی مراجعه کنم. امروز نبود دبیرکل خانه کارگر در کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم موجب شده که این کمیسیون به درخواستهای تشکلهای کارگری برای حضور در مجلس پاسخ ندهد. این برخوردها موارد بسیاری را در مورد جایگاه ایشان در مجلس روشن میکند.»