خبرگزاری کار ایران

تشریح شروط موفقیت پرونده الکترونیک سلامت

تشریح شروط موفقیت پرونده الکترونیک سلامت
کد خبر : ۱۰۵۱۹۲۶

رئیس مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت کشور، با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت الزام قانونی و عقلی است، افزود: معماری پرونده الکترونیک، دارای معماری مناسبی است اما اجرای آن نیازمند برنامه ریزی است و در غیر این صورت در اجرا به مشکل برمی‌خوریم.

به گزارش ایلنا به نقل از آتیه‌آنلاین، کامران باقری لنکرانی در وبینار «پروندۀ الکترونیک سلامت؛ بررسی یک تجربه سیاستی در سازمان تأمین اجتماعی» که با حضور معاون درمان و عضو هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی در موسسه عالی پژوهش برگزار شد، افزود: بحث پرونده الکترونیک سلامت از ۵ - ۲۴ سال اخیر مطرح شده است، اما به دلایل گوناگون شاهدعدم شکل گیری این پرونده بودیم. 

وی افزود: معماری پرونده الکترونیک، معماری مناسبی است اما اجرای آن نیازمند برنامه ریزی است و اگر برنامه ریزی نباشد در اجرا به مشکل برمی‌خوریم. 

رئیس مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت کشور، با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت باید ویژگی کاربردی داشته باشد، اظهار کرد: ویژگی مهم دیگر انسجام خدمات است و باید بتواند خدمات را در کنار هم قرار دهد. همچنین بحث نظارت، گزارش‌گیری، رصد و پایش را فراهم کند و نیز از استانداردهایی مانند محرمانگی و توجه به اخلاق حرفه‌ای برخوردار باشد. 

وزیر اسبق بهداشت، گفت: پرونده الکترونیک سلامت می‌تواند ضمن افزایش بهره‌وری سبب افزایش ایمنی بیماران می‌شود. 

باقری لنکرانی تصریح کرد: ارائه ویزیت از طریق پرونده سلامت می‌تواند از تداخل دارویی جلوگیری کرده و ایمنی بیماران را فراهم کند

وی در ادامه اجرایی شدن پرونده الکترونیک را مستلزم برخورداری از آموزش‌های لازم برای ارائه دهندگان خدمت و حتی گیرندگان خدمت برشمرد و افزود: اگر نتوانیم مردم را از منافع این گونه خدمت قانع کنیم نمی‌توانیم به نحو احسن بحث پرونده را اجرایی کنیم. 

رئیس مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت کشور، افزود: برای اجرای پرونده الکترونیک سلامت دو رویکرد می‌توانیم داشته باشیم؛ یکی اجرای صفر تا ۱۰۰ برنامه است و دیگری اجرای تدریجی و گام به گام است. 

باقری لنکرانی اظهار کرد: اجرای این برنامه از ابعاد فرهنگی نیز باید مورد توجه قرار گیرد و نیز اگر مهندسی درستی ایجاد نشود با آشفتگی مواجه خواهیم بود. 

وی گفت: از این‌رو باید در این طرح معماری کلان داشته باشیم و همچنین لازم است مدیریت تغییر ایجاد شود. 

وبینار «پروندۀ الکترونیک سلامت؛ بررسی یک تجربه سیاستی در سازمان تأمین اجتماعی» به همت موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی و با همکاری سازمان تامین‌اجتماعی با حضور دکتر کامران باقری لنکرانی رئیس مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت کشور، امیرعباس منوچهری معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، روزبه کردونی رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی و مهدی اسفندیار کارشناس حوزه سلامت برگزار شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز