خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

اشتغال زنان سرپرست خانوار هدف اساسی کمیته امداد/ آموزش لازمه ورود به بازار کار است

اشتغال زنان سرپرست خانوار هدف اساسی کمیته امداد/ آموزش لازمه ورود به بازار کار است
کد خبر : ۱۰۴۰۸۰۲

حسین فتح‌آبادی درباره اشتغال زنان سرپرست خانوار توضیح داد: اشتغال زنان سپپرست خانوار از اهداف مهم ماست.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مهارت‌آموزی دستیابی به اشتغال را سهل‌تر و امکان‌پذیرتر می‌کند. به گفته معاون اشتغال خودکفایی کمیته امداد استان تهران، این سازمان در جهت آموزش مهارت و اشتغال‌زایی زنان سرپرست خانوار گام برداشته و برای دستیابی به این مهم، برنامه‌ریزی‌های متعددی انجام گرفته است. 

فتح‌آبادی در ارتباط با اشتغال زنان سرپرست خانوار گفت: اشتغال، یکی از سیاست‌های اساسی کمیته امداد در محوریت توانمندسازی است. کار به ابعاد اقتصادی خانواده‌ها کمک می‌کند و تضمین معیشت خانوار قلمداد می‌شود. به همین دلیل، اشتغال و تامین درآمد خانوار مورد توجه مسئولان کمیته امداد قرار گرفته است. گروهی از زنان سرپرست خانوار، تحت پوشش ما هستند؛ پس از اینکه، آن‌ها تحت پوشش حمایتی ما قرار گرفتند، مشاوره و آموزش‌های لازم برای اشتغال این گروه ارائه می‌شود. 

او ادامه داد: واضح و روشن است، تمامی افراد مهارت و توانایی متفاوتی دارند. به همین جهت، توانایی آن‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و با توجه به مهارت‌هایشان آموزش لازم به آن‌ها داده می‌شود. پس از دوره‌های آموزشی، کمیته امداد با اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه، شرایط خوداشتغالی زنان را فراهم می‌کند. 

معاون اشتغال خودکفایی کمیته امداد استان تهران با اشاره به اهداف درنظر گرفته شده برای اشتغال زنان اظهار داشت: همچنین با توجه به ظرفیت کاری سایر سازمان‌ها و مجموعه‌ها درنظر داریم زمینه اشتغال آنها را فراهم کنیم. اگر یک کارفرما نیروی آموزش دیده کمیته امداد را استخدام کند، بسته‌های حمایتی متعددی برای او در نظر می‌گیریم. پرداخت حق بیمه کارگران به مدت دو سال یا اعطای وام ۵۰ میلیونی به ازای هر کارگر، نمونه‌هایی از بسته‌های حمایتی هستند. 

وی ادامه داد: تلاش کرده‌ایم، سطح کیفیت آموزش‌ها بالا باشد. متاسفانه عمده افرادی که تحت نظارت ما هستند، مهارت لازم برای اشتغال را ندارند. عمده کسانی که مهارت خاصی دارند، به نهادهایی مثل بهزیستی و کمیته امداد، کمتر مراجعه می‌کنند. امیدورام با آموزش‌هایی که ما برای آن‌ها ارائه می‌دهیم، سطح مهارت آن‌ها افزایش یابد. 

فتح‌آبادی با تاکید بر ضرورت آموزش برای ورود به بازار کار گفت: آموزش امری مهم و حیاتی است لذا دستگاه‌های متولی آموزش باید به این مهم توجه کنند و تمام جوانب این موضوع را درنظر بگیرند. ما در کمیته امداد، مسیرهای مهارت‌آموزی را فراهم کرده‌ایم؛ آموزش‌های در دو سطح مقدماتی و تکمیلی ارائه می‌شود.

او درباره محور برنامه‌های اشتغال کمیته امداد اظهار داشت: همواره نگاه کمیته امداد فردی نبوده و نگاهی خانواده محور داشته است. ما در ارتباط با برنامه‌های اشتغال زنان، به این مهم و معیشت خانوار توجه کرده‌ایم. علاوه بر اشتغال‌زایی، طرح‌های حمایتی این گروه مثل خرید جهیزیه، خدمات درمانی، مباحث فرهنگی و کمک هزینه‌های مسکن نیز فراموش نشده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز