انتظار مربیان شهرداری تبریز برای تبدیل وضعیت استخدامی
جمعی از مربیان روزمزدی شهرداری تبریز خواستار ثبات شغلی و عقد قرارداد مستقیم کاری با کارفرمای خود شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، منابع کارگری در شهرداری تبریز گفتند: نزدیک به ۳۲۰ نفر هستیم که با مدرک فنی حرفهای در مناطق مختلف شهر تبریز به عنوان مربی مهارت آموزی به صورت روزمزدی مشغول کاریم اما سالهاست شهرداری هیچ اقدامی برای تبدیل وضعیت ما برای قراردادی شدن انجام نمیدهد. به همین دلیل طی روزهای یازدهم و دوازدهم بهمن ماه در میدان ساعت شهر تبریز دست به اعتراض صنفی زدیم.
این کارکنان که عقیده دارند به واسطه روزمزدی بودن؛ دریافتیهایشان نسبت به سایر کارگران و کارکنان ستادی و خدماتی مجموعه شهرداری بسیار ناچیز است، گفتند: جدا از مشکل ناکافی بودن دستمزد دریافتی، ثبات شغلی نداریم و با مشکل تهدید امنیت شغلی نیز مواجه هستیم.
مربیان روزمزدی شهرداری تبریز خواستار آن هستند تا مدیریت شهرداری تبریز در مقام کارفرمای اصلی در راستای اجرای طرحهای مستقیم شدن قراردادهای کاری کارکنان روزمزد با آنها قرارداد مستقیم کار منعقد کند.
به گفته یکی از همین مربیان طی چند سال گذشته مدیریت شهری با اجرای طرح جایگزینی نیروی کار، تعداد زیادی از همکاران روزمزد را قراردادی کرده است.
وی افزود: هرکدام از ما کارگران ۱۰ تا ۱۵سال سابقه کار داریم و کارفرما در هر زمانی که به ما نیاز دارد، ما را به کار میگیرد.
این کارگر مربی گفت: ما در هر شیفت کاری حدود ۸تا۱۰ساعت کار میکنیم و کارفرما به ازای هر روز؛ حداقل مبلغ را به ما دستمزد پرداخت میکند. بیمه تامین اجتماعی ما نیز بر اساس هر روز کاری به تامین اجتماعی پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه ما استخدام رسمی نمیخواهیم بلکه خواهان حقوق و مزایای خود براساس قانون کار و بیمه ۳۰ روزه هستیم، تاکید کرد: آنچه باعث نگرانی ما شده، نداشتن امنیت و ثبات شغلی است. همچنین درآمد ماهانه ما باتوجه به شرایط سخت اقتصادی کشور که قیمت همه اجناس مصرفی و غیرمصرفی هر روز گرانتر میشود، کفاف معاش زندگی ما را نمیدهد.
به گفته وی؛ درآمد ماهانه کارکنانی که به عنوان مربی روزمزدی در شهرداری تبریز به صورت میانگین یک میلیون و ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است این درحالیست که اگر ثبات شغلی وجود داشته باشد و کارفرما با کارگران قرارداد مستقیم کار منعقد کند، درآمد ماهانه آنها تغییر کرده و معیشتشان بهتر خواهد شد.
کریم صادق زاده (سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز) گفت: برخی از مدیران زیرمجموعه شهرداری تبریز که هم اکنون در کمیسیونها و هیئت مدیرههای مختلف حضور دارند، حقوق و مزایای مناسبی دریافت میکنند اما کارگران با حداقل مزایای قانونی باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرند.
وی با اشاره به تجمع روز گذشتهی تعدادی از مربیان شهرداری تبریز در اعتراض به مطالبات خود، افزود: دیروز جمعی از مربیان شهرداری که مظلوم واقع شدهاند درمقابل ساختمان شهرداری تجمع صنفی برگزار کردند. خواسته آنها تامین امنیت شغلی و معیشتشان است. این موضوع برای شهرداری تبریز و اعضای شورا ی شهر دوره پنجم شایسته وزیبنده نیست.