تمام سازمانها مکلف به تبادل نسخ الکترونیک تامین اجتماعی هستند
رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی از راهاندازی 21 خدمت غیرحضوری در این سازمان در قالب طرح 3070 خبر داد و گفت: سرویسهای باقیمانده از این طرح، آماده رونمایی در هفتههای آینده هستند.
به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، علی اکبر ربیع زاده، اظهار داشت: ایجاد امکان پرداخت برخط روزانه به داروخانهها و درمانگاههای طرف قرارداد از دستاوردهای بزرگی است که با تلاش همکاران واحدهای مختلف، شاهد آن هستیم.
وی افزود: به منظور افزایش مشارکت داروخانهها و درمانگاههای طرف قرارداد و تشویق این مراکز در اجرای عملیات نسخهنویسی و نسخه پیچی الکترونیک، ۳۰درصد عملکرد داروخانه و ۸۰ درصد عملکرد درمانگاه در پایان روز محاسبه و از طریق سرویس پرداخت بانک رفاه به حساب مراکز مورد اشاره واریز میشود.
ربیع زاده گفت: از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته میتوان به پیادهسازی APIهای نسخهنویسی و نسخه پیچی برای نرمافزارهای مطب، درمانگاه، داروخانه و پاراکلینیک به منظور یکسانسازی درگاه ورود درمانگران و طرح تبادل نسخ الکترونیک اشاره کرد که در حال حاضر در تعدادی از داروخانهها و مطبها عملیاتی شده است.
وی افزود: همچنین با توجه به نیاز مبرم سامانه نسخه الکترونیک به کدینگ جامع حوزه نسخهنویسی دارو، برای ایجاد سهولت، تسریع و افزایش صحت نسخ تجویزی درمانگران، کدینگ دارویی نهایی شده، در سامانه نسخه الکترونیک بارگذاری شد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: به همین منظور برای اجرای «طرح تبادل نسخ الکترونیک»، سازمانهای بیمهگر و شرکتهای دارای نرمافزار مطب و همچنین مراکز سرپایی مکلف خواهند بود کدینگ مذکور را در تمامی سامانههای نسخهنویسی سطح کشور عملیاتی کنند.