شاکرمی:
تقویت و توانمندسازی تشکلهای کارگری و کارفرمایی از اولویتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است
معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه وزارتخانه همواره در جهت توسعه، تقویت و توانمندسازی تشکلها گام بر میدارد، گفت: حمایت از تشکلها از اولویتهای این وزارتخانه است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، حاتم شاکرمی، گفت: برای رفع مشکلات اقتصادی باید از ظرفیت تشکلها استفاده کرد که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این امر را دنبال میکند.
وی با توجه به لحاظ شدن اصل سه جانبه گرایی در قانون کار و همسو بودن نقش دولت، کارفرمایان و کارگران اظهارکرد: باید از ظرفیتهای گوناگون در جهت ایجاد هم افزایی بین شرکای اجتماعی استفاده کرد.
به گفته شاکرمی، به دنبال شیوع ویروس کرونا بخش خدمات کشور دچار آسیب شد که باید با حمایت از کارگران و کارفرمایان این بخش، از این گذر عبور کرد.
وی گفت: نمایندگان تشکلها باید مطالبهگر و پاسخگو باشند و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این زمینه با تشکلها تعامل داشته و عملکرد خوبی دارد.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش خصوصی محرک اقتصاد است و وزارتخانه نیز در راستای توسعه تولید و اشتغال، سیاست همراهی را دارد و مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها نیز باید پیگیر اجرای این سیاست باشند.
وی در پایان بر پیگیریعدم اطاله دادرسی در هیاتها تاکید کرد.
فعالیت ۲۷۵ تشکل کارگری و کارفرمایی در هرمزگان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به فعالیت ۲۷۵ تشکل کارگری و کارفرمایی و عضویت بیش از ۳۴ هزار عضو در استان گفت: تشکلهای کارگری و کارفرمایی بعنوان شرکای اجتماعی و بازوان پرقدرت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند.
«هادی ابراهیمی» افزود: تعامل شرکای اجتماعی دولت یعنی تشکلهای کارگری و کارفرمایی موجب امنیت شغلی، رونق تولیدات داخلی و بهبود فضای کسب و کار است که این اداره کل همکاریهای لازم را با تشکلهای کارگری و کارفرمایی دارد.
در این نشست، تشکلهای کارگری و کارفرمایی ضمن ارایه عملکرد و دستاوردهای خود، مشکلات و پیشنهاداتی را ارائه کردند.