خبرگزاری کار ایران

سرپرست امور اقتصادی دیوان محاسبات کشور:

مبارزه با فساد مبارزه با تورم، رکود و بیکاری است

مبارزه با فساد مبارزه با تورم، رکود و بیکاری است
کد خبر : ۲۳۴۴۷۱

یکی از دلایل ایجاد فساد در دستگاه‌های اجرایی، نداشتن اطلاعات کافی مدیران از قوانین و مقررات و نحوه کار کار‌شناسان است.

سرپرست هیئت اول امور اقتصادی و زیر بنایی دیوان محاسبات در کارگاه آموزشی قوانین و مقررات مالی که شرکت گاز استان اصفهان برای مدیران اجرایی خود برگزار کرد با تاکید بر منویات امام راحل در زمینه مبارزه با فساد و تباهی در بخش‌های مختلف و اینکه مقام معظم رهبری مسئله فساد را در کنار فقر و تبعیض قرار داده‌اند، گفت: توجه به این موضوع به معنای اهمیت این موضوع برای همه مسئولین است.

به گزارش ایلنا از اصفهان، بهشتی اظهار داشت: هدف ما از این حرکت، ارتقاء آگاهی و دانش مدیران بویژه دست اندرکاران امور مالی و ذی‌حسابی است که بتوان برای معضلات اصلی و اساسی جامعه به راهکارهای کارآمدی دسترسی پیدا کرد.

وی یکی از دلایل ایجاد فساد در دستگاه‌های اجرایی را نداشتن اطلاعات کافی مدیران از قوانین و مقررات و سرپرست هیئت اول امور اقتصادی و زیر بنایی دیوان محاسبات کشور اضافه کرد: شعار ما «پیشگیری همیشه، مچ گیری هرگز و چشم پوشی به هیچ و جه» است.

بهشتی تصریح کرد: رسیدن به رقابت علمی، اقتصادی و رونق اقتصادی بدون حضور بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست و باید به این توجه کرد که بخش خصوصی نمی‌تواند با وجود فساد حضور یابد و رقابت کند.

وی با تاکید بر نظارت بیشتر مدیران بر کار کار‌شناسان زیر مجموعه خود خاطر نشان ساخت: با نظارت قوی‌تر باید شرایط رقابت سالم را فراهم کرد و هر چه رابطه مردم برای حل مسائل روزمره از رو در رو شدن با کارمندان کاهش یابد تاثیرگذاری بهتری روی بخش نظارت انجام می‌گیرد.

بهشتی یکی دیگر از راه‌های مبارزه با فساد و نظارت بهتر را گسترش دولت الکترونیک دانست و گفت: ما باید دولت الکترونیک را گسترش دهیم و مردم نیاز به مراجعه نداشته باشند و همه مکاتبات از طریق الکترونیکی انجام پذیرد و این بعد نظارتی را بهتر و قوی‌تر خواهد کرد و فساد کاهش می‌یابد.

سرپرست هیئت اول امور اقتصادی وزیر بنایی دیوان محاسبات کشور بر گسترش فناوری‌های نوین برای مقابله با فساد تاکید کرد و افزود: باید از فناوری‌های نوین در مقابل فساد بهره بگیریم و البته اولین مبارزه ایجاد فرهنگ دینی و اعتقادی است؛ که داشتن وجدان هم می‌تواند تاثیرگذاری مناسبی با فساد داشته باشد.

ارسال نظر