خبرگزاری کار ایران

مظفر در گفت‌وگو با ایلنا:

ویروس فساد، نظام اداری را نابود می‌کند

ویروس فساد، نظام اداری را نابود می‌کند
کد خبر : ۲۳۰۹۲۳

گاهی مجازات‌هایی که برای افراد متخلف یا سوءاستفاده کننده تعیین می‌شود، بسیار کم است و بعضاً آن را توجیه یا به‌عنوان اشتباه مدیر تلقی می‌کنند.

معاون نظارت رئیس مجلس شورای اسلامی، سیستم مجازات مفسدین اقتصادی را بسیار ضعیف عنوان کرد و گفت: گاهی مجازات‌هایی که برای افراد متخلف یا سوءاستفاده کننده تعیین می‌شود، بسیار کم است و بعضاً آن را توجیه یا به‌عنوان اشتباه مدیر تلقی می‌کنند.

حسین مظفر نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در گفتگو با خبرنگار ایلنا، به موضوع فساد اشاره کرد و گفت: فساد اداری و اقتصادی یک ویروس خطرناک و کشنده است که اگر وارد نظام اقتصادی یا اداری شود آن را نابود می‌کند.

وی افزود: متأسفانه در نظام اقتصادی و اداری کشور ما فساد وجود دارد. فساد اداری و اقتصادی علل مختلفی دارد که یکی از مهم‌ترین علل آن نبود مدیران صالح و مسئولیت‌پذیر است و اگر مدیران و مسئولانی که معتقد واقعی به مبانی دینی هستند، به کار گرفته شوند فساد اقتصادی و اداری پیش نمی‌آید.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اظهار داشت: یکی از راهکارهای مبارزه با مفاسد اقتصادی، شایسته‌سالاری و استفاده از مدیران صالح است.

وی افزود: همچنین مکانیزه کردن سیستم اقتصادی و اداری می‌تواند به کاهش فساد اقتصادی و اداری کمک کند.

معاون نظارت رئیس مجلس شورای اسلامی، سیستم مجازات مفسدین اقتصادی را بسیار ضعیف عنوان کرد و گفت: گاهی مجازات‌هایی که برای افراد متخلف یا سوءاستفاده کننده تعیین می‌شود، بسیار کم است و بعضاً آن را توجیه یا به‌عنوان اشتباه مدیر تلقی می‌کنند.

وی همچنین نظارت عمومی مردم در حوزه اقتصادی را ضعیف دانست و گفت: باید مردم هرکجا رشوه و فسادی دیدند با آن برخورد کنند. البته در چنین شرایطی که مردم نظارت می‌کنند باید مرجعی باشد تا به این موضوعات رسیدگی کند.

مظفر در ادامه از عملکرد ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز انتقاد کرد و گفت: متأسفانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی دستورالعمل قابل قبولی نداشته است.

معاون نظارت مجلس به نقش قانون در جلوگیری از بروز مفاسد اقتصادی اشاره کرد و گفت: مهم‌تر از قانون، بحثنظارت است. مکانیزه شدن سیستم اداری و اقتصادی، به‌کارگیری افراد مؤمن و متعهد، تقویت نظارت و… ازجمله راه‌های مبارزه با مفاسد اقتصادی است.

این نماینده مجلس تأکید کرد: اگر خلأ قانونی در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی وجود دارد، باید اصلاح شود.
وی نقش رسانه ملی را در اطلاع‌رسانی و حساس کردن فضای عمومی نسبت به مفاسد اقتصادی مهم دانست و گفت: باید در این زمینه فرهنگ‌سازی شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مورد برگزاری همایش مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز اظهار داشت: همایش نمی‌تواند موفق باشد مگر اینکه تلاشی در زمینه فرهنگ‌سازی تلقی شود و باید همه در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی گام برداریم.

گفتنی است، «همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد»، روز دوشنبه، ۱۷ آذرماه، با حضور سران قوای سه‌گانه و مسئولان عالی‌رتبه، کارشناسان، فعالان بخش خصوصی، اساتید دانشگاه و حوزه و اصحاب رسانه در سالن اجلاس سران در تهران برگزار می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز