رئیس کل بیمه مرکزی:
پرداخت ۱۳۰۰ میلیارد تومانی مالیات
رئیس کل بیمه مرکزی، با بیان اینکه تعیین نرخ دیه سال ۹۳ بر عهده این شرکت نیست و قوه قضاییه تصمیم گیرنده است، گفت: صنعت بیمه کشور سالانه بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میلیارد تومان مالیات و عوارض به خزانه پرداخت میکند.
رئیس کل بیمه مرکزی، با بیان اینکه تعیین نرخ دیه سال ۹۳ بر عهده این شرکت نیست و قوه قضاییه تصمیم گیرنده است، گفت: صنعت بیمه کشور سالانه بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میلیارد تومان مالیات و عوارض به خزانه پرداخت میکند.
به گزارش خبرنگارایلنا، محمد ابراهیم امین در نشست خبری با خبرنگاران، گفت: بیمه مرکزی به هیچ عنوان نهاد تعیین کننده نرخ دیه نیست. این کار کاملا برعهده قوه قضاییه است منتها قوه قضاییه همواره از نظرات بیمه مرکزی و مدیران صنعت بیمه در این خصوص استفاده میکنند.
امین با اشاره به مالیات ۱۳۰۰ میلیارد تومانی، بیمه به خزانه گفت: صنعت بیمه کشور سالانه بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میلیارد تومان مالیات و عوارض به خزانه پرداخت میکند. ضمن آنکه شرکتهای بیمه به هیچ عنوان یک ریال از درآمد نفتی و مالیاتی کشور را در قالب بودجه دریافت نمیکند.
رئیس کل بیمه مرکزی، نظارت بر عملکرد شرکتهای بیمه هنگام پرداخت خسارت را دیگر وظیفه این نهاد اعلام و تصریح کرد: شرکتهای بیمه به راحتی میتوانند خدمات خود را هنگام بروز خسارت به مردم و جامعه معرفی کنند.
امین با اشاره به اینکه شرکتهای بیمه از طریق گروه بازاریابی و نمایندگان فروش ۸۰ درصد خدمات خود را با بازاریابی به فروش میرسانند، گفت: باید در ارزیابی خسارت و چگونگی پرداخت آنها به مردم تمرکز کنیم.
وی افزود: بنا داریم بر اساس تجربه جهانی، ارزیابان خسارت را به صورت مستقل ساماندهی کنیم تا بدون جانبداری از شرکتهای بیمه، خسارت را به صورت عادلانه و منصفانه ارزیابی کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ارزیابان خسارت به عنوان نهادی حرفهای و مستقل فعالیت خواهند کرد و موجب رضایت بیشتر مشتریان و توسعهٔ بیمهگری در کشور خواهند شد.
امین دربارهٔ لغو یا کاهش تحریمها از صنعت بیمه با توجه به توافق ژنو گفت: گزارش رسمی از نهادهای رسمی درباره نحوهٔ لغو یا کاهش محدودیتهای اعمال شده بر این صنعت بیمه و شرکتهای بیمهای دریافت نکردهایم، اما طبق اخبار منتشر شده قرار است تحریمهای بیمهای بر حملونقل و فرآوردههای نفتی برداشته شود.
وی اضافه کرد: تاکنون موسسات بیمه گر ایرانی با پشتیبانی دولت پوشش بیمهای را برای نفتکشهایی که برای انتقال نفت خام و فرآورده آن در سواحل ایران پهلو میگرفتند، تامین میکردند و اگرچه با لغو تحریمها فضای جدیدی برای شرکتهای کشتیرانی فراهم میشود اما میخواهیم پوششهای بیمهای خود را از بیمه گران ایرانی دریافت کنند.