شنا کمبودهای زیادی دارد؛
چاوشی فر: نیاز به اردوهای خارجی و مستمر داریم / میخواهم باز هم رکورد بزنم
اردوهای برون مرزی مسلما تاثیر زیادی دارند. پیشرفت در شنا به صورت مرحله ای است. باید هم اردوی های برون مرزی داشته باشیم هم اینکه اردوهای داخلی به صورت مستمر برگزار شوند.
ملی پوش شنای ایران در حاشیه اردوی تمرینی تیم ملی شنا و قبل از اعزام به اردوی تدارکاتی کویت گفت: پیشرفت در شنا مرحله به مرحله است و برای رسیدن به آمادگی کامل به اردوهای برون مرزی نیاز داریم.
به گزارش ایلنا، جمال چاوشیفر در حاشیه اردوی آمادگی تیم ملی شنا اظهار داشت: درحال حاضر چند مرحله است که کادر فنی برای تیم ملی اردو می گذارد. روند رو به رشدی داریم و هر مرحله که به جلو می رود سطح آمادگی شناگران بالاتر میرود. در کنار اردوی تیم ملی در مسابقات لیگ هم شرکت کردیم. با توجه به اینکه در فصل تمرینی هستیم، رکوردها خوب بود و کادر فنی راضی بودند. تمرینات مان منسجم تر دنبال می شود و با تمام توان به تمرینات خود ادامه می دهیم. با توجه به تمرینات، از نظر بدنی شرایط خوبی داریم.
ملیپوش شنای ایران عنوان کرد: مسلما همه شناگران تلاش میکنند که رکورد بزنند. همین باعثمیشود انگیزه شناگران بالا برود. خوشبختانه در حال حاضر با مشخص بودن تمامی برنامهها، مسابقات و اردوها تمام سعی خود را برای آماده نگهداشتن شرایط بدنی و تمرینی خود انجام می دهیم.
جمال چاوشیفر گفت: اردوهای برونمرزی مسلما تاثیر زیادی دارند. پیشرفت در شنا به صورت مرحلهای است. باید هم اردوی های برون مرزی داشته باشیم، هم اینکه اردوهای داخلی به صورت مستمر برگزار شوند. برای مثال در اردوی برونمرزی کویت به دلیل شرایط جوی و دریا میتوانیم فشار بیشتری را تحمل کنیم. امیدوارم با کسب تجربه بیشتر به روند پیشرفتمان ادامه دهیم. هدف من این است که باز هم رکورد بزنم.
وی در باره آمادگی برای مسابقات جهانی کازان روسیه گفت: برای آمادگی قبل از هر چیزی باید همین روند اردوی مداوم را ادامه دهیم. نباید بین روند اردو و آمادگی شناگران وقفه بیفتد.
کاپیتان تیم ملی شنا خاطرنشان کرد: کادر فنی تمام تلاش خود را برای شناگران به کار می گیرد. خدا را شکر با کادر فنی رابطه خوبی داریم و اگر کمبودی داشته باشیم یا مشکلی پیش بیاید با کادر فنی در میان می گذاریم. تا الان از نظر فنی کمبود خاصی نداشتیم. تلاش می کنیم تا با آمادگی خوب سهمیه ورودی را کسب کنیم.
چاوشی فر تصریح کرد: شنا کمبودهای زیادی دارد. اگر از بالا به شنا نگاه کنیم، از وزارت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و حتی کسانی که برای رشته های ورزشی بودجه اختصای می دهند، باید اعتماد آن ها به این رشته زیاد شود. باید اول به شنا بها دهند بعد از آن انتظار مدال داشته باشند. باید سرمایه گذاری شود و در کنار آن صبر داشته باشیم. شنا پر مدال است اما زود بازده نیست و نیاز به زمان دارد. باید برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم همانند کشورهای شرق آسیا که روی ورزشهای پایه مثل شنا سرمایه گذاری بلندمدت کردند و الان بعد از چند سال نتیجه اش را می گیرند.
وی در پایان گفت: امیدوارم به شنا اعتماد داشته باشیم و با برنامه ریزی به سطح اول آسیا نزدیک شویم.