خبرگزاری کار ایران

اگر یک‌صدم را می‌دادند مدال می‌گرفتم؛

عربی: کمرنگ‌کردن زحمات مربیان‌ایرانی بی‌انصافی است / به مربیان‌چینی و اردو نیاز داریم

عربی: کمرنگ‌کردن زحمات مربیان‌ایرانی بی‌انصافی است / به مربیان‌چینی و اردو نیاز داریم
کد خبر : ۲۰۸۶۸۲

متاسفانه در تالو نمی‌توان اعتراض کرد تا فیلم بازی را همان زمان نشان دهند، اما در ورزشی مثل والیبال با استفاده از سیستم ویدئو چک، به اعتراض‌ها رسیدگی می‌شود.

ملی‌پوش تالوی ایران گفت: مربیان ایرانی واقعا برای موفقیت ما زحمت کشیدند، اما تالو برای پیشرفت، به مربیان چینی و برگزاری اردو در این کشور نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، تیم تالوی ۲ نفره مردان کشورمان در بازی‌های آسیایی اینچئون، موفق به کسب مدال نشد و این در حالی بود که در دوره قبلی بازی‌های آسیایی در سال ۲۰۱۰، احسان پیغمبری یک مدال برنز برای کاروان ورزش ایران به ارمغان آورد.

فرشاد عربی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره دلیل مدال نگرفتن خود در بازی‌های آسیایی اینچئون تصریح کرد: در اجرای اول، داوران گروه A یک‌صدم از من امتیاز کم کردند. آنها معتقد بودند در یکی از پرش‌ها، پای من به دستم برخورد نکرده، اما بعد از بازی، فیلم را که دیدیم، متوجه شدیم دستم به پایم برخورد کرده است.

وی افزود: متاسفانه در تالو نمی‌توان اعتراض کرد تا فیلم بازی را همان زمان نشان دهند، اما در ورزشی مثل والیبال با استفاده از سیستم ویدئو چک، به اعتراض‌ها رسیدگی می‌شود.

قهرمان تالوی جهان در سال ۲۰۱۳ با بیان اینکه اختلاف نفرات اول تا پنجم یک صدم بود، ادامه داد: اگر آن یک‌صدم را می‌دادند، من هم شانس مدال داشتم. در مجموع ۲ فرم زدم که اگر آن امتیاز را از من کم نمی‌کردند، مدال می‌گرفتم.

عربی در پاسخ به این سوال که چرا در مسابقات جهانی مدال می‌گیرید، اما در رقابت‌های قاره‌ای به خصوص بازی‌های آسیایی نه، اظهار داشت: فرم‌های من در بازی‌های آسیایی و جهانی با هم فرق دارند. مجموع امتیازات من را در ۲ فرم محاسبه می‌کنند و برای ۲ فرم مدال می‌دهند، اما دیگران از جمله احسان پیغمبری، با یک فرم موفق به کسب مدال می‌شوند.

عضو تیم ملی تالو در ادامه در مورد اینکه گفته می‌شود تالوی ما به مربی خارجی احتیاج دارد، گفت: نظر بنده و سایر کارشناسان تالو نیز همین است، اما فدراسیون به خاطر مشکلات مالی نتوانست مربی خارجی استخدام کند.

وی یادآور شد: برای پیشرفت تالو باید ۲ نکته مهم را در نظر داشت: اول اینکه می‌بایست مربی خوب چینی به کشورمان بیاید تا در فرم‌هایی که شانس کسب مدال داریم، با بچه‌ها کار کند. دوم، تالوکاران ایرانی باید با ورزشکاران چینی اردوی مشترک برگزار کنند.

عربی در پایان از تلاش‌های مربیان‌ایرانی تقدیر کرد و افزود: توحید اسدیان واقعا برای ما زحمت کشید. او حتی گاهی تا ۲ شب نیز بیدار بود و برای موفقیت من و احسان، برنامه‌ریزی می‌کرد. از این رو، کمرنگ‌کردن زحمات او بی‌انصافی است، اما باید این را هم قبول کرد که وی در حد توان دانش خود برای تیم ملی کار کرد و به همین جهت، برای پیشرفت در تالو، باید از مربیان خوب چینی استفاده کنیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز