باشگاههای زیر زمینی باعثنارسایی میشوند؛
گودرزی: معنای شکستن تابو، ایجاد بیبند و باری در ورزش نیست
معنای شکستن تابو خدایی ناکرده ایجاد بیبند و باری در ورزش نیست، بلکه به معنای استیفای حق زنان با تمام ارزشهای اسلامی و انقلابی است تا به واسطه آن نارساییهای ورزشی در بخش بانوان مرتفع شود.
وزیر ورزش و جوانان با متفاوت خواندن شرایط خاص اجتماعی، فرهنگی، ایدئولوژیک و سیاسی کشور گفت: این شرایط محدودیت هایی ایجاد می کند که برخی از آن به حق و برخی با تنگ نظری ها اعمال می شود.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزی در نشست مسوولان ورزش بانوان استانها که در سالن همایش های وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، ادامه داد: در هیچ جای مکتب ما تحرک و فعالیتهای بدنی نه تنها منعی برای بانوان ندارد بلکه به آن نیز تاکید شده است. روایات بسیاری داریم که بانوان در صدر اسلام در برخی مسابقات شرکت داشتهاند و این مجوزهایی برای ما صادر میکند.
وزیر ورزش و جوانان با تاکید به شکستن پوسته تشکیل شده در ورزش زنان و دختران خاطرنشان کرد: نخستین اعزام زنان ورزشکار در سال ۵۹ به مسابقات تیرانداری آسیایی اندونزی بود که فتحالبابی برای حضور بیشتر دختران ما با حجاب اسلامی در مجامع بینالمللی شد. و از آن زمان این رویه دچار پستیها و بلندیهای بسیاری شده است.
وی ادامه داد: معنای شکستن تابو خدایی ناکرده ایجاد بیبند و باری در ورزش نیست، بلکه به معنای استیفای حق زنان با تمام ارزشهای اسلامی و انقلابی است تا به واسطه آن نارساییهای ورزشی در بخش بانوان مرتفع شود.
گودرزی در ادامه با اشاره به تعداد مدال های کسب شده در بازیهای آسیایی دوره گذشته توسط زنان گفت: ورزش گستره وسیعی برای نشان دادن توانمندیهای همین زنان و دختران است که باید آن را جدی گرفت و فضای پرورش این استعدادها را برای آنها در کشور فراهم کرد.
وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر این نکته که صحبتهای مطرح شده برای خوشایند جمع حاضر نیست بلکه یک باور و عقیده است، تصریح کرد: معتقدم که ورزش زنان دارای پتانسیل و ظرفیتهایی است که باید آن را با تلاش فعال تر کرد.
وی در ادامه به مسوولان ورزش زنان استانها چند نکته یادآور شد و افزود: تفاهمنامههایی با بخشهای مختلف نظیر وزارت آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و… داشتهایم که میتوانید طبق این تفاهم نامه هافعالیتهای گسترده تری با آنها داشته باشید.
گودرزی اضافه کرد: مورد دیگر وجود زیر زمینهایی به نام باشگاه در سطح کشور است که بخش عمدهای از بانوان را جذب خود میکنند. بیشتر آنها که فاقد مجوز نیز هستند نه تنها باعثنشاط و سلامتی نمیشوند بلکه نارسایی نیز تحمیل میکنند. این اماکن نظارت میخواهد تا تحت عناوین ورزشی معضلات دیگری برای زنان ایجاد نشود.
وی نکته دیگر حائز اهمیت را استفاده از پتانسل قوی شهرداریها و شوراهای شهر عنوان کرد و گفت: این نهادها امکانات وسیعی دارند که این ظرفیت می تواند بیشترمورد استفاده زنان قرار گیرد.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه نشست روحیه حاکم در وزارت ورزش و جوانان را روحیه ارتقای ورزش بانوان دانست و افزود: باید از فرصت ایجاد شده در مرکز استفاده شود تا شاهد پیشرفت ورزش بانوان در مسیر قهرمانی، حرفه ای و همگانی باشیم.
گودرزی به اعتبارات خاص مسابقات زنان نیز اشاره کرد و گفت: ما به صورت ویژه میتوانیم اعتباراتی برای مسابقات زنان در نظر بگیریم تا به ورزش قهرمانی این بخش هیجان بیشتری تزریق شود.
وی در پایان نقش طاهره طاهریان معاون رئیس جمهور درامور ورزش دختران و زنان را نقشی حائز اهمیت در ورزش بانوان عنوان کرد و گفت: جا دارد از وی تقدیر کنم و امیدوارم هم چنان تلاش کنند تا ورزش این بخش توسعه بیشتری یابد.