اعضای تیم ملی با قرعهکشی به اتریش اعزام شدند!
جلیلوند: توانایی اداره جوجیتسو را ندارند، بروند
در مراسم تجلیل از قهرمانان که سال ۹۰ برگزار شد، قرار بود ۸۰ سکه به ما بدهند که این مبلغ به ۱۰ میلیون تغییر یافت.
قهرمان جوجیتسوی جهان گفت: رئیس انجمن یکسال است مسابقات قهرمانی کشور را برگزار نکرده، اما هر ماه چند مرتبه استاژ برگزار می کند. چون استاژ برای وی درآمدزایی می کند.
به گزارش ایلنا، مراسم تقدیر از قهرمانان ورزش کشور در حالی قرار است ابتدای سال آینده برگزار شود که از سال ۹۰ تاکنون از مدالآوران ورزش تجلیل نشده و همین مساله اعتراض بسیاری از مدال آوران مسابقات آسیایی، جهانی و حتی المپیک را به دنبال داشته است.
مسعود جلیلوند در گفتوگو با خبرنگار ایلنا خاطرنشان کرد: در مراسم تجلیل از قهرمانان که سال ۹۰ برگزار شد، قرار بود ۸۰ سکه به ما بدهند که این مبلغ به ۱۰ میلیون تغییر یافت. میگویند ورزشهایی مثل تکواندو المپیکی است، اما جوجیتسو نیست. مگر افتخارآفرینی برای کشور و نظام، المپیکی و غیر المپیکی دارد؟ مگر من چندین بار در مسابقات جهانی پرچم کشورم را به اهتزاز درنیاوردهام؟ اینگونه طبقهبندی کردنها هم به ورزش ضربه میزند و هم به ورزشکار.
قهرمان جوجیتسوی دنیا ادامه داد: البته همین پاداشی هم که میدهند، آن قدر کم است که روی ما نمیشود برویم روی سن و آن را بگیریم. بنابراین پاداش بدهند یا ندهند، چندان مهم نیست.
وی در پاسخ به این سوال که چرا فدراسیون ورزشهای رزمی پیگیر مطالبات قهرمانانش از وزارت ورزش نیست، خاطرنشان کرد: دادن پاداش به قهرمانان تصمیمی مدیریتی در سطح کلان است و ربطی به فدراسیون ندارد. هر چند قرار بود فدراسیون از مهرماه همین امسال به ما حقوق ماهیانه بدهد که این کار نیز تاکنون انجام نشده است.
جلیلوند در ادامه با انتقاد از رئیس انجمن جوجیتسو گفت: حرف اصلی من با رئیس انجمن است. وی کوچکترین حمایتی از ملیپوشان نمیکند و بیشتر به دنبال کارهای خودش است.
قهرمان رقابتهای کامبتگیمز کلمبیا تصریح کرد: وی را مدتهاست ندیدهام. ما چند سفر برونمرزی رفتیم، اما بدون کوچکترین حمایت وی. رئیس انجمن حتی یک بار هم بر سر تمرین تیم ملی نیامد، در حالیکه یک مدیر باید در همه حال کنار مجموعهاش باشد.
وی با بیان اینکه اگر رئیس انجمن جوجیتسو توانایی اداره این ورزش را ندارد کنار برود، اظهار داشت: وی سال قبل و پیش از اعزام به تورنمنت اتریش، در اردوی تیم ملی در خوابگاه مجموعه ورزشی آزادی حاضر شد و به بچهها گفت بیشتر از ۲ نفر را نمیتواند به اتریش بفرستد، بعد هم با قرعه کشی ترکیب نفرات اعزامی به اتریش را مشخص کرد.
قهرمان سالهای نه چندان دور جودوی آسیا ادامه داد: با دهها مشکل به اتریش رفتیم. حتی بچهها با هزینه شخصی خود غذا تهیه میکردند. ما یک هفته در اتریش فقط کنسرو ماهی میخوردیم.
جلیلوند در مورد سایر مشکلات اعزام تیم ملی جوجیتسو به اتریش اظهار داشت: در جریان مسابقات و در شرایطی که به دلیل وزن کم کردن، قند خونم به شدت پایین آمده بود از رئیس انجمن تقاضای تهیه شکلات کردم که وی بعد از مدتی، یک سیب در اختیار من قرار داد. من هم به خاطر کاهش شدید قند خون و ضعف بدنی نتوانستم مدال طلا بگیرم. این در شرایطی بود که رئیس انجمن برای پسرش یک لباس ۳۰۰ یورویی خرید، اما بچهها هیچ پولی در اختیار نداشتند تا در صورت نیاز از آن استفاده کنند.
پرافتخارترین جوجیتسوکار آسیا همچنین در خصوص رفتارهای تفرقه آور رئیس انجمن گفت: یک ورزشکار به ویژه در عرصه ملی باید با مربی خود هماهنگ باشد و هر دو طرف درک متقابلی از یکدیگر داشته باشند. تمامی بچههای تیم ملی جوجیتسو با استاد سید امیر حسام حسینی هماهنگ هستند و از دانش و تجربیات وی به خوبی بهره میبرند، اما رئیس انجمن از ما میخواهد بر علیه حسینی کار کنیم.
قهرمان جوجیتسوی جهان در پایان اظهار داشت: یکسال است مسابقات قهرمانی کشور برگزار نشده، اما هر ماه چند مرتبه، استاژهای مختلف در شهرها و استانهای کشور برگزار میشود، چون این کار برای رئیس انجمن درآمدزاست. سوال من این است که این پولها کجا خرج میشود؟ چرا هر اسپانسری که میخواهد از جوجیتسو و تیم ملی حمایت کند، بعد از مدتی کوتاه عطای کار را به لقایش میبخشد؟