زحمتکش خبرداد:
اختصاص بودجه برای بهرهبرداری از خانه ووشوی خراسان رضوی
رییس هیات ووشوی خراسان رضوی بر لزوم اختصاص بودجه لازم برای تکمیل و بهره برداری از خانه ووشوی استان تاکید کرد.
رییس هیات ووشوی خراسان رضوی بر لزوم اختصاص بودجه لازم برای تکمیل و بهره برداری از خانه ووشوی استان تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، محمد زحمتکش در سی و یکمین نشست رسانه ای هیات های ورزشی استان که صبح امروز ۲۲ دی ماه در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، با اشاره به مشکلات و دغدغه های این هیات گفت: عملیات ساخت این سالن از حدود ۸ سال پیش آغاز شده و اکنون بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که انتظار داریم با اختصاص ردیف بودجه، شاهد تکمیل و بهره گیری از آن به عنوان پایگاهی دیگر برای توسعه ورزش ووشو باشیم.
وی با اشاره به ساماندهی کلاس های آموزشی ووشو در مدارس مختلف، عنوان کرد: بیشتر این کلاسها در گذشته به صورت غیر رسمی دایر می شد که تلاش کردیم به صورت ضابطه مند و ساماندهی شده در آیند.
رییس هیات ووشو استان عنوان کرد: تا پایان سال برگزاری چندین دوره مسابقه مختلف بین سبکی استان و یک دوره رقابت های سبکی کشوری را در اسفند ماه در دستور کار داریم.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای ووشوی استان، افزود: علاوه بر آن تلاش داریم با ساماندهی مجدد تیم های لیگی، آنها را سال آینده به مسابقات برگردانیم و امیدواریم بتوانیم انتظارات قهرمانان افتخار آفرین استان را به نحو مطلوب برآورده کنیم.
زحمت کش در ادامه گفت: ما در سال های گذشته سه تیم در لیگ های کشوری داشتیم که با توجه به کمبودهای مالی امسال تنها یک تیم با حضور ووشو کاران استان در لیگ بسیج با حمایت این نهاد شرکت کرده است و تا کنون در صدر جدول قرار دارد.
وی افزود: سال گذشته و امسال هیچ گونه کمک مالی از سوی فدراسیون و اداره کل به ما نشد و به شدت در تنگنا قرار داشتیم چرا که اعزام تیم ها به مسابقات مختلف هزینه های زیادی برای هیات در بر داشت.
رییس هیات ووشو استان با اشاره به پیشنهادی از سوی یک شرکت کرمانی برای خرید امتیاز تیم لیگ برتری ووشوی استان، گفت: با توجه به اینکه اعتقاد داشتیم نباید این امتیاز از استان خارج شود مذاکراتی با چند حامی مالی انجام دادیم که در آخرین لحظات محقق نشد و علاوه بر شرکت نکردن تیم در لیگ برتر، فرصت فروش امتیاز و کسب منابع مالی از این محل برای کمک به هیات را از دست دادیم.
زحمت کش با بیان اینکه بیشتر قهرمانان و افتخار آفرینان ووشوی خراسان رضوی از مناطق محروم شناسایی شده اند، گفت: با توجه به این موضوع تلاش کردیم احتیاجات این ورزشکاران را تا حد امکان تامین کنیم و آنان را دلگرم نگه داریم.
وی تصریح کرد: اکثر قهرمانان ما علاوه بر تحصیل و انجام تمرینات، مجبورند سر کار بروند که باید برای تداوم افتخار آفرینی هایشان حمایت های بیشتری از آنان انجام شود.
دبیر هیات ووشوی خراسان رضوی نیز در این نشست خبری با اشاره به کسب ورودی تیم ملی از سوی ۲۲ ووشوکار در رده های سنی مختلف و کسب ۱۷ مدال رنگارنگ در مسابقات قهرمانی کشور امسال، عنوان کرد: افتخارات زیادی در سطح کشور و بین الملل توسط ووشوکاران استان در سال جاری کسب شده که حاصل برنامه ریزی هیات از بهمن ماه ۹۱ بوده است.
محمد رستگارمقدم افزود: ۳۱ ووشوکار استان نیز با حضور در مسابقات قهرمانی کشور در پایان سال گذشته به اردوهای تیم ملی دعوت شدند که ۷ نفر از آنان به عنوان عضو ثابت تیم ملی در رقابت های آسیایی و جهانی شرکت کردند.
وی ادامه داد: دستاوردهای ووشوکاران در رقابت های بین المللی یک مدال طلا، ۲ مدال نقره، ۳ مدال برنز و یک مقام پنجمی بوده است.
دبیر هیات ووشوی خراسان رضوی تصریح کرد: مدال طلای بخش ساندای امیر فضلی در مسابقات جهانی مالزی حاصل تلاش ارزشمند این ورزشکار خراسانی بود که با شکست قهرمان چندین دوره مسابقات جهانی از روسیه حاصل شد.
رستگارمقدم با اشاره به برگزاری سه دوره مسابقات قهرمانی استان در مشهد و سبزوار، عنوان کرد: نفرات برتر این مسابقات در اردوهای آمادگی تیم های رده های سنی مختلف استان زیر نظر مربیان شرکت کردند و به مسابقات کشوری اعزام شدند.
وی با اشاره به راه اندازی چندین پایگاه استعدادیابی ووشو در فصل تابستان سال های گذشته، اظهار داشت: امسال با توجه به مشکلات مالی و هزینه استخدام مربی، این دوره ها را تنها در ۵ باشگاه برگزار کردیم که نتایج خوبی نیز در بر داشت.
دبیر هیات ووشوی خراسان رضوی به تعامل خوب مسوولان سبک های مختلف ووشوی کشور با استان اشاره کرد و افزود: امسال مسابقات ۳ سبک مختلف را به صورت استانی و یک سبک را به صورت قهرمانی کشور در مشهد برگزار کردیم.
رستگار مقدم با بیان اینکه صدور احکام قهرمانی مسابقات ووشوی استانی را ساماندهی کرده ایم، گفت: پیش تر این احکام در شکل های مختلف و از سوی مسوولان سبک ها صادر می شد که در حال حاضر این احکام به صورت یکسان با تایید فدراسیون تهیه و به مدال آوران اهدا می شود.
وی ادامه داد: دوره های مربیگری، داوری، ۷ دوره کارگاه های آموزشی فدراسیون و ۳ دوره کلاس بازآموزی داوری نیز از دیگر فعالیت های هیات در سال جاری بوده است که تعداد زیادی از ورزشکاران، مربیان و داوران ووشوی استان در آن شرکت کرده اند.
دبیر هیات ووشوی خراسان رضوی با تاکید بر لزوم اعزام منظم تیم های رده های مختلف سنی به مسابقات کشوری، عنوان کرد: نباید شرایط به گونه ای باشد که به خاطر نبود کمک های دولتی، اعزام تیم ها انجام نشود و یک نسل از ووشوکاران استان مورد بی توجهی قرار بگیرند.
نائب رییس بانوان هیات ووشوی خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست خبری گفت: افتخارات ارزشمندی در بخش ووشوی بانوان استان به دست آمده است که کمتر از عناوین آقایان ووشوکار نیست.
زهره قرایی افزد: از سال ۸۶ تا کنون، ۲۰ بانوی مدال آور خراسانی در رقابت های بین المللی مختلف داشته ایم که آخرین آن مربوط به دو مدال نقره و برنز مسابقات آسیایی بود که به ترتیب از سوی نفیسه پورگنجی و سپیده شاکریان کسب شد.
وی با اشاره به منزوی شدن بانوان مربی و قهرمان استان به دلیل بی توجهی مسوولان به آنان، گفت: بسیاری از بانوان فعال در رشته ووشو به علت بی مهری و حمایت نشدن از سوی بخش دولتی و خصوصی، از این ورزش دست کشیده اند.
نائب رییس بانوان هیات ووشوی خراسان رضوی با اشاره به فعالیت بسیاری از قهرمانان استان در مناطق محرومی چون شهرک شهید رجایی، عنوان کرد: این اقدامات نیازمند کمک حامیان مالی است که متاسفانه به علت محدودیت های پخش تلویزیونی و تبلیغاتی ورزش ووشو، از این امر بی بهره ایم.
قرایی با تاکید بر تاثیر مثبت رسانه ها در کمک به ورزش ووشوی استان، خاطرنشان کرد: مطبوعات و خبرگزاری ها می توانند با انعکاس کمبودهای ورزشکاران، نقش موثری در رفع آنها داشته باشند.
گفتنی است احسان پیغمبری و امیر فضلی دو ووشوکار ملی پوش ارزنده استان که عناوین قهرمانی بسیاری را در رقابت های بین المللی کسب کرده اند، نیز در این نشست رسانه ای حضور داشتند و به بیان مشکلات پیش روی خود و لزوم حمایت و پیگری بیشتر امور مربوط به خود از سوی مسوولان ورزش استان پرداختند.